reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mnie się ciągle nic nie chce, chyba nie urodzę w tym roku
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej hej :-)
My od rana sprzątamy gotujemy pierzemy i takie tam zaraz musze usiąść i zrobić listę co muszę jeszcze jutro zrobić i święta!
Taki fajny klimat świąteczny mi się udziela :-)
LAYDEEK zwykle chrupki są kozackie :-) i wciągają jak paluszki
AOB no to się cieszę że wszystko ok ;-) dobrze ze święta w domu
My od rana sprzątamy gotujemy pierzemy i takie tam zaraz musze usiąść i zrobić listę co muszę jeszcze jutro zrobić i święta!
Taki fajny klimat świąteczny mi się udziela :-)
LAYDEEK zwykle chrupki są kozackie :-) i wciągają jak paluszki
AOB no to się cieszę że wszystko ok ;-) dobrze ze święta w domu
Ja kolejny dzień na fazę na czekoladę i słodycze, dziwne to bo przez całą ciążę słodycze mnie nie pociągały...
Dzisiaj tylko sprzątałam kuchnię, M odkurzył. Potem pojechałam zrobić paznokci, są piękne, bordowe:-)ale 3 godziny siedzenia to trochę długo.
W nocy była masakra, obudziłam się o 4 rano i nie umiałam już zasnąć, w każdej pozycji niewygodnie... ja już chcę pozbyć się tego brzucha...
Dzisiaj tylko sprzątałam kuchnię, M odkurzył. Potem pojechałam zrobić paznokci, są piękne, bordowe:-)ale 3 godziny siedzenia to trochę długo.
W nocy była masakra, obudziłam się o 4 rano i nie umiałam już zasnąć, w każdej pozycji niewygodnie... ja już chcę pozbyć się tego brzucha...
femme fatal
Mama Ninki :)
To ja pierwsze miesiące nie jadłam nic... Później mega jazda na słodycze a teraz od 2-3 tygodni znowu mnie od wszystkiego odrzuca -_-
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Ciasto na ciasteczka już w lodówce. Ciekawe co to z tego będzie.
Oj ostatnia prosta, to każdej coś doskwiera Rety, pomyśleć, że 13 dni do terminu z om mam Pani w laboratorium patrząc na mnie mówi "pewnie na wigilię będzie", ja jej, żeby chociaż do Nowego Roku posiedziało... To mi zaczęła życzyć 1.01, pierwszego urodzenia w roku itd i że co tam, pomarzyć przecież można i pośmiać się trzeba :-) takie babeczki to powinny u mojej gin pracować... Jak patrze na te "moje" to od razu mi ciśnienie podnoszą
Oj ostatnia prosta, to każdej coś doskwiera Rety, pomyśleć, że 13 dni do terminu z om mam Pani w laboratorium patrząc na mnie mówi "pewnie na wigilię będzie", ja jej, żeby chociaż do Nowego Roku posiedziało... To mi zaczęła życzyć 1.01, pierwszego urodzenia w roku itd i że co tam, pomarzyć przecież można i pośmiać się trzeba :-) takie babeczki to powinny u mojej gin pracować... Jak patrze na te "moje" to od razu mi ciśnienie podnoszą