reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Tak się zastanawiałam właśnie czy nie jest zbyt idealna na prawdziwą :-D Ale z daleka jak prawdziwa, popryskaj ją jakimś odświeżaczem leśnym i będzie jak z lasu :-)

reklama
Agulqa_b piękne świece!!!!

Jezyk moje dni ostatnio w ogóle nie są leniwe daje sobie w kość bardziej niż wcześniej!! Dziś np znów wysprzatalam cały dół, i jak choinkę rozstawia znów będę odkurzac i myć podłogę, 3 prania juz poszły. Biorę się za łazienki, ogarnęłam szafki w kuchni i całą kuchnię no i zaczęłam ćwiczyć na nogi i poslady z mel b bo ma tam ćwiczenia które mogą pomóc stachowi dobrze się ułożyć w kanał.... I zaraz musze jakiś obiad na szybko ogarnąć

Dziekuje ze Wam sie podobaja :-)
Bierzecie zwykla papierowa serwetke
Wycinacie motyw, kwiatki czy cos ta, lub obrywacie brzegi wtedy ladniej wtapiala sie w swieczke
Przykladacie jedna wartswe serwetki do swieczki i zawijacie razem papierem do pieczenia
Zaklejacie by sie papier nie odsynal i suszarka do wlosow rozgrzewacie
Jak wosk pokryje motyw to bedzke wyrazie go widac na papierze wiec wiadomo kiedy skonczyc grzac

Druga opcja taka ze mozna lyzczke rozgrzewac o swieczke
I taka rozgrzana jezdzic po motywie o wtedy on sie wkleja w swieczke
Wcsoraj wyprobowalam ta opcje
Niby ok ale mi suszarka bardziej podchodzi

Jenn ja za to gotowac nie umiem :-)

Famme jak wstawiłaś tą choinkę, to myślałam, ze to twoja. Myślę sobie łooo matko... ciekawe kto pierwszy da komentarz. Wymiata.

Ja jeszcze też nie mam choinki, od tygodnia nie mogę się doprosić. Mam nadzieję, że jutro będzie.

PS. Nienawidzę jak ktoś do nas przyjeżdża i daje mojemu dziecku słodycze (beznadziejny zwyczaj), zwłaszcza nie zważając na pory posiłków. No nie mogę:wściekła/y:

Agulqa super te świeczki!

Doggi widzę, że szał ciał u Ciebie!
Ja miałam taaaaaakie plany, a nic mi się nie chce.
Ł mi jakoś dzisiaj na nerwy samym istnieniem działa.:confused2:

reklama
Do góry