reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
McPearl mnie w krzyżu już od dłuższego czasu boli coś w podobie jak na okres, a na poród się nie zapowiada.

A jutro zaczynam 37 tydzień :-D

U mnie jak u jezyk od kilku miesięcy ból krzyża, czasem mniej czasem tak ze spać nie mogę ale boli generalnie od początku

Btw witam z rana

Dzień dobry obolałe panie :-D

Za 4 dni święta :-D
Ja dzisiaj i jutro mam dzień sprzątania :p chce ktoś przyjsc pomoc? :-D

LAYDEEK ja wczoraj whisky wachalam haha :p :-D

DOGGI też kupiłam sobie wino bez % w Ikei są ale fakt ochyda :-/

AGULQA fajna choinka :-)

Ja wam pokaże jaką choinkę miała ciotka w zeszłym roku myśleliśmy że się posiadamy ze śmiechu :-D

Załączniki

• 1419064226945.jpg
    1419064226945.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 50
A ja wczoraj piłam czerwone Fresco :-D
Mąż mi nalał dwa łyczki do kieliszka i delektowałam się jak najdroższym przysmakiem na świecie :-D

I nocka jaka zaje.bista, Młoda obudziła się o 8.50 :szok:
Ja co prawda od 8 nie spałam, ale sobie poleżałam :-D

A mąż w pracy do 14 :-(

reklama
Femme Hahaha rozwalila mnie ta choinka....ale nie wiem czy moja jej nie przebije.

McPearl co do boli krzyża to pierwsze zaczęły mnie boleć jakoś w 31-32tc i do dziś czasem budzą mnie w nocy czasem boli w dzień. Nie ma reguły.

Femme ja kurde miałam zamiar robić Nic, ale właśnie uświadomiłam siebie samą, że muszę umyć lodówkę i opróżnić ja, bo T jak wróci z pracy to będzie przycinal blaty w kuchni i przenosił ja w końcu na miejsce.....

Załączniki

• 1419065090456.jpg
    1419065090456.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 47
Do góry