reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Renata, ja dalej trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Mi ksiądz ochrzcił dziecko jednym imieniem i do tej pory nie wiem o co mu chodziło. Dzień przed chrzcinami byliśmy w kancelarii, podpisywaliśmy się w księgach tylko przy sekretarce księdza i wszystko było ok Filip Aleksander, a na chrzcinach cały czas Filip i Filip, na pamiątce chrztu też Filip tylko. Miał mąż jechać potem się dowiadywać, ale jakoś tak czasu nie było i zapomnieliśmy;)
To tak a propos świętych imion;)

Mi jak na razie chodzą po głowie dwa imiona Ignacy i Zosia, ale sytuacja jest rozwojowa;)

reklama
Witam sie wieczornie.
Tymon zawyrokowal dzis ze bedzie Lelonald :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Witajcie :) u mnie jak to w weekend, nie ma czasu na pisanie.

U mnie jakaś zacma mózgowa :D mylę dzieciom imiona częściej niż zwykle.

Renata, wracajcie do zdrowia!

Ostatnia edycja:
hej porannie.

nadal krwawie, w nocy to byl potok. ale rano wypadl mi jakis skrzep. inny niz w lutym. dziś mam miec usg.duphaston dostaje.

RenataT, dobrze, że jesteś pod opieką!!! Trzymajcie się!!!

My wczoraj na spontanie pojechaliśmy do znajomych na grilla.
Wróciliśmy do domu po północy, wstałam o 7, bo Tosia spała z moją mamą u niej w sypialni i już chciałam się iść z nią przywitać, więc teraz wyglądam i czuję się jak zombie...
A cały dzień na dupie nie usiądę, wiec dzisiaj padnę o 20
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif

Witam się z rana, wczoraj chciałam obejrzeć bodyguard ale... ZASNĘŁAM ;( tak się kończy u mnie każde oglądanie filmów, ehhhh jeszcze tylko 18 lat...

RenataT będzie dobrze, musi być! Trzymaj się dzielnie, zajmą się tobą i będzie dobrze, masz moje kciuki zaciśnięte!

Nulini to ja wczoraj z koleżanką zrobilysmy sobie grilla spontanicznego, nasze dziady w pracy, w sobotę zawsze siwy dym wiec my sobie ppsieszialysmy same z Olą babski wieczór ;)

Dzien dobry niedzielne :-)

Renata kciuki za Was dalej trzymam!!!

My co weekend gdzies wychodzimy,w piatek impreza u jednych,wczoraj u drugich znajomych i powiedzialam mojemu NieMezowi ze jak tak dalej pojdzie to on w alkoholizm popadnie,bo wczesniej jedno moglo pic a drugie bylo kierowca a teraz on pije a ja jezdze ;-)

reklama
Witam i ja.

Renata trzymam nadal kciuki!!!!

U nas imprezy to już jakaś zamierzchła przeszłość. Jeszcze jak byłam w ciąży z Filipem, to padałam o 21 więc ciężko było mnie gdzieś wyciągnąć. A potem rok z niemowlakiem bez nikogo do pomocy i też było troszkę ciężko;)

Do góry