reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

O prosze Ewi, Filipiamama mozna zatem bibki urzadzac :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
bada m. U nas dziewczynka będzie Antosia

No polecam, polecam :-D:-D:-D

euforia, u nas też mąż proponował Nikodema :-D:-D:-D

bada m., mam to samo :sorry2: Nie wyobrażam sobie nazwać córki Julka, Maja albo Lena, a chłopca Kubuś, Kacper czy Szymon, bo mam teraz wszędzie dzieci o tych imionach :sorry2: Też mi się strasznie Anastazja podoba, ale mąż się absolutnie nie zgadza :-(

RenataT, my krótkich imion w ogóle nie bierzemy pod uwagę :-D Młodej zrobiliśmy piękny start - Antonina Pasikowska, drugie musi być tak samo poszkodowane, trudno, zabiją nas najwyżej :-D TRZYMAM!!!

jezyk, u nas było tak, że NIKOMU się Antonina nie podobała (tylko mojej mamie i jednej babci), mój tato się nawet odgrażał, że nie będzie mówić do naszej córki po imieniu, bo takie tragiczne, a jak już się urodziła, to nagle wszyscy przepadają za tym imieniem :-D

malinka
, Gustaw - BOSKO!!!

U mnie teście jak dawaliśmy Antoś-Antoni to też byli przeciw i mówili:Antek podaj cegłę Antek bo ci je....e,a mojej mamie Mikołaj się do dziś nie podoba,ale zbytnio mnie to nie obchodzi ,to moje dzieci ,a z resztą do wszystkiego można się przyzwyczaić,mnie też może się moje imię nie podoba ale cóż zrobić.Za to wybrałam imię dla brata (15 lat teraz) Aleksander i tak wołamy nigdy nikt w rodzinie nie powiedział Olek, my tej formy nie uznajemy

U nas było tak z Tymonem, że nikomu się nie podobało, ale ja sie uparlam i koniec. Wszyscy się przyzwyczaili, a ja sobie nie wyobrażam dla niego innego imienia.
Teraz coreczka ma być Marysia, a chłopiec Antoś albo Kamilek.
W sumie to na Kamilka Nikola ma największe parcie hehe.

Zabraliśmy dzieciaki na sale zabaw.
Mąż za nimi biega, a ja mam chwilę dla siebie :-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Renata trzymam moocno kciuki :-)

My imion nie mamy :-( co podoba sie jednemu to nie drugiemu,ale i tak pewnie wyjdzie na moje ;-)

A ja wlasnie zajadam nalesniki z serem,truskawkami i bita smietana :-D

bada m., ja wybrałam imię dla najmłodszego brata - Wojciech :-D

Ja wczoraj przejrzałam cały spis imion dla dzieci na jakimś portalu, 64 strony imion dla dziewczynek i z 80 stron dla chłopców.
I cholera większość imion mi się niestety źle kojarzy z kimś i odpadają tylko przez to :-(

Nulini no i mam nadzieje ze będzie dziewczynka bo Antosia bardzo mi pasuje a na chłopca to mi się nigdy nic nie podoba podoba mi się Szymon ale ich tak wiele ze aż słabo mi się robi i średnio do naszego nazwiska pasuje ;)

Gabi podziel się! Ja chcę takie naleśniory ;)

Właśnie żurek dochodzi, w końcu ;) pyszny mi wyszedł :) plus naszło mnie na sałatkę warzywną i tylko ogórki musze wkroic i będę ją jadła aż pękne ;)

Doggi, mnie się Szymon strasznie źle kojarzy od dziecka i nie dałabym tak na imię :-( Oj, mnie to czeka batalia z tymi imionami...

reklama
nulini- ja swojemu o 10 lat młodszemu bratu też dałam na imię Wojciech:-D

renata- kciuki zaciśnięte, daj znać co u Ciebie, martwimy się

U mnie też naleśniki były z serem albo z dżemem, zależy kto z czym chciał, taka byłam łaskawa

Do góry