reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
bada m. U nas dziewczynka będzie Antosia
No polecam, polecam
euforia, u nas też mąż proponował Nikodema
bada m., mam to samo Nie wyobrażam sobie nazwać córki Julka, Maja albo Lena, a chłopca Kubuś, Kacper czy Szymon, bo mam teraz wszędzie dzieci o tych imionach Też mi się strasznie Anastazja podoba, ale mąż się absolutnie nie zgadza :-(
RenataT, my krótkich imion w ogóle nie bierzemy pod uwagę Młodej zrobiliśmy piękny start - Antonina Pasikowska, drugie musi być tak samo poszkodowane, trudno, zabiją nas najwyżej TRZYMAM!!!
jezyk, u nas było tak, że NIKOMU się Antonina nie podobała (tylko mojej mamie i jednej babci), mój tato się nawet odgrażał, że nie będzie mówić do naszej córki po imieniu, bo takie tragiczne, a jak już się urodziła, to nagle wszyscy przepadają za tym imieniem
malinka, Gustaw - BOSKO!!!
bada m.
Fanka BB :)
U mnie teście jak dawaliśmy Antoś-Antoni to też byli przeciw i mówili:Antek podaj cegłę Antek bo ci je....e,a mojej mamie Mikołaj się do dziś nie podoba,ale zbytnio mnie to nie obchodzi ,to moje dzieci ,a z resztą do wszystkiego można się przyzwyczaić,mnie też może się moje imię nie podoba ale cóż zrobić.Za to wybrałam imię dla brata (15 lat teraz) Aleksander i tak wołamy nigdy nikt w rodzinie nie powiedział Olek, my tej formy nie uznajemy
U nas było tak z Tymonem, że nikomu się nie podobało, ale ja sie uparlam i koniec. Wszyscy się przyzwyczaili, a ja sobie nie wyobrażam dla niego innego imienia.
Teraz coreczka ma być Marysia, a chłopiec Antoś albo Kamilek.
W sumie to na Kamilka Nikola ma największe parcie hehe.
Zabraliśmy dzieciaki na sale zabaw.
Mąż za nimi biega, a ja mam chwilę dla siebie :-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Teraz coreczka ma być Marysia, a chłopiec Antoś albo Kamilek.
W sumie to na Kamilka Nikola ma największe parcie hehe.
Zabraliśmy dzieciaki na sale zabaw.
Mąż za nimi biega, a ja mam chwilę dla siebie :-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
bada m., ja wybrałam imię dla najmłodszego brata - Wojciech
Ja wczoraj przejrzałam cały spis imion dla dzieci na jakimś portalu, 64 strony imion dla dziewczynek i z 80 stron dla chłopców.
I cholera większość imion mi się niestety źle kojarzy z kimś i odpadają tylko przez to :-(
Ja wczoraj przejrzałam cały spis imion dla dzieci na jakimś portalu, 64 strony imion dla dziewczynek i z 80 stron dla chłopców.
I cholera większość imion mi się niestety źle kojarzy z kimś i odpadają tylko przez to :-(
Nulini no i mam nadzieje ze będzie dziewczynka bo Antosia bardzo mi pasuje a na chłopca to mi się nigdy nic nie podoba podoba mi się Szymon ale ich tak wiele ze aż słabo mi się robi i średnio do naszego nazwiska pasuje
Gabi podziel się! Ja chcę takie naleśniory
Właśnie żurek dochodzi, w końcu pyszny mi wyszedł plus naszło mnie na sałatkę warzywną i tylko ogórki musze wkroic i będę ją jadła aż pękne
Gabi podziel się! Ja chcę takie naleśniory
Właśnie żurek dochodzi, w końcu pyszny mi wyszedł plus naszło mnie na sałatkę warzywną i tylko ogórki musze wkroic i będę ją jadła aż pękne
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, mnie się Szymon strasznie źle kojarzy od dziecka i nie dałabym tak na imię :-( Oj, mnie to czeka batalia z tymi imionami...
reklama
nulini- ja swojemu o 10 lat młodszemu bratu też dałam na imię Wojciech
renata- kciuki zaciśnięte, daj znać co u Ciebie, martwimy się
U mnie też naleśniki były z serem albo z dżemem, zależy kto z czym chciał, taka byłam łaskawa
renata- kciuki zaciśnięte, daj znać co u Ciebie, martwimy się
U mnie też naleśniki były z serem albo z dżemem, zależy kto z czym chciał, taka byłam łaskawa