reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam mamusie :happy:
Renia kciuki trzymam ,musi być dobrze,wierzę że fasolka to przetrwa &&&&&&&&&&&
Dziś dzień dziecka więc trzeba pociechom zapewnić rozrywkę,u mnie już po śniadaniu i otwierają jajka niespodzianki :-D
Życzę Wam miłej niedzieli

reklama
Doggi wiadomo kobieta :-D
Mnie mama wczoraj kupiła spódnicę do kostek taką niby jedwabną,ale najlepsze,że na bawełnianym,szerokim pasie ja i mój brzuch bardzo się ucieszyliśmy

bada m. Uwielbiam takie spódnice z Olą w ciąży tylko w takich chodziłam i w takich zwiewne sukniach :) mama zrobiła ci idealny prezent :) ja musze sobie coś takiego uszyć :)

RenataT trzymam za Was kciuki!

My tez już po sniadanku. Mężuś zrobił pyszną jajecznice z pomidorami :)
Dzieciaki oglądają bajkę jak na razie.
Atrakcje z okazji dnia dziecka mieli wczoraj więc dziś siedzimy w domku.
Z resztą pogoda jest beznadziejna więc nawet nie ma sensu gdzieś wychodzić.

Co do spania to ja wczoraj zasnelam na X Factorze.
Obejrzałam tylko pierwsze wykonania i więcej nie pamiętam heh

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Hej,

Renia trzymam kciuki. Daj znać jak coś będziesz wiedziała.

Ja też codziennie 22 to już śpię. Przed ciążą do 2 w nocy coś robiłam i było ok. W czasie dnia 2h snu też obowiązkowo. Jeszcze przez to ciągłe leżenie nie wiem co ze sobą zrobić. W kółko komp, filmy, książki. Już chciałabym móc wstać. Aby do 9 czerwca, do wizyty i mam nadzieję że będzie już po krwiakach i dostanę zgodę na chodzenie;)

Kurcze ja mam tyle książek zaległych do przeczytania.
Czekam na L4 i wtedy mam zamiar wszystkie nadrobić ;)

Niedługo trzeba brać się za obiad, a tak mi się nie chce.
Do tego jajnik mnie coś kluje :-/
Nie mogę się już doczekać wtorkowej wizyty. Tak bym chciała zobaczyć już bijące serduszko.
No, a później czeka mnie rozmowa z szefem...

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

reklama
Cześć przedpołudniowo.
Myśmy wczoraj byli na urodzinkach chrześnicy mojego męża. Dzieciaki poszalały, my sobie trochę pogadaliśmy...niedługo zbieramy się bo mój M. wymyślił sobie bieg na 10 kg w Wolsztynie ;-) może i młodemu coś się skapnie z okazji dnia dziecka. Czuję się trochę wymemlana, ale trzeba przetrwać.

Renata, trzymaj się &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry