reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jeżyk no Ty, zrobiłaś z tym domem interes życia :)))

Ja za moje mieszkanie 62 metry z garażem dawaliśmy 200 000 a teraz jest warte koło 400 000. Najchętniej zamieniłabym się z kimś na jakiś domek pod Wrocławiem i co jakiś czas przeglądam ogłoszenia.

reklama
Was też tak cycki bolą na tych ostatkach błogosławionego stanu? Mnie normalnie bolą bardziej niż w pierwszym trymestrze. Dotknąć ich nie mogę, poza tym już wkładki noszę w staniku bo miałam całe od tego siaro-mleka ufyfłane :/

I która mi zaraze przesłała? Przyznać się! Jutro od rana muszę tesciowa pomęczyć co robić dalej z zarazą żeby się szybko wykurowac, no teraz nie jest czas na chorowanie!

Doggi, mnie tylko sutki trochę i swędzą. Ja Ci zarazy nie przesłałam bo sama mam...
Obudziłam się i jakoś zasnąć nie mogę. I co ja mam zrobić z tym moim Mikołajem? Wieczorem jeszcze mi trochę kaszlał i niby powiedziałam sobie, że niech posiedzi 2 dni w domu, ale przyszła noc i kompletna cisza, zero kaszlu. Niech by sobie siedział w domu, ale w przyszłą środę występ świąteczny mają.

To myśmy chyba nie aż tak tanio kupili swoje mieszkanie. Za 64 mk w stanie deweloperskim zapłaciliśmy 207 tyś. Tyle, że nowe...

Doggi mnie suty też bolą jak dotknę.
Masakra.

Ja też się przebudziłam, a dokładniej Nikola przyszła i było "mamusiu mogę się z Tobą położyć" no i nie śpię.

McPearl, a byłaś z Mikim u lekarza?
Ja swoje dzieciaki puszczam do przedszkola jak osłuchowo wszystko czysto.

alecta, nie byłam bo mi zaczął kaszleć w niedzielę, a wczoraj mieli wycieczkę, więc mówię, że niech jedzie a od dziś zostanie w domu. Tylko, że właściwie tak jakby mu nic nie było, a kaszel miał taki jakby od krtani.
Ale chyba go zostawię ze 2 dni jednak. Coś mi zakasłał...niech siedzi choć pewnie głupawki będzie dostawał.
Nerka zaczęła mnie boleć...a już zapomniałam o problemach nerkowych w tej ciąży. Wzięłam no spę i rozgrzewam nerę. Jest good

Ostatnia edycja:
Dobry!
Mój młody tez coś zakaszlał kilka razy po przebudzeniu..dałam syropek i poszedł do żłobka, mam nadzieję że się to nie rozwinie..
W Krakowie za 200tyś to 30-40m2 można kupić max, zależy gdzie i w jakim stanie.
Mnie zaczęły jakiś czas temu tak po bokach boleć no i brodawki też są takie bardziej tkliwe, czas zacząć je hartować :p
McPearl ja nie bardzo bym chciała nowe kupować, raz że strasznie cienkie ściany teraz robią a dwa zwykle oddają za wcześnie te mieszkania i nim to wszystko "siądzie" to połowa ścian popękana..zresztą bardziej podoba mi się stare budownictwo.

No Tymko już od zeszłego tygodnia kaszle.
W piątek miałam iść z nim do lekarza, ale mieli Mikołaja w przedszkolu, wczoraj z kolei ja miałam zabiegany dzień od rana i dzisiaj z nim idę, bo kaszel ma taki jak Nikola przy zapaleniu oskrzeli, niby nie kaszle dużo, ale brzydko i wolę sprawdzić.
No i przy okazji chcę to skierowanie na morfologie i mocz wysępić dla siebie :p

Hey dziewczynki! Moi oddelegowani. Konrad dzisiaj idzie do kina. Zdziwiłam się rano bo minus 6 stopni a wczoraj było na plusie. Trzeba było rajty zakładać.
Wiecie jaka byłam głupia. Miałam jechać w piątek oddać mocz i krew. Rsno nasiusiałam i zaczęłam ostro sprzątać. Sprzątałam tak intensywnie, że zapomniałam o pojechaniu do laboratorium. Wylałam więc wszystko i umyłam pojemnik. Zamiast kupić nowy to użyłam go jeszcze raz wczoraj no i oczywiście wykryli 12000 bakterii. Powiem Wam, że ze mnie stara a głupia. Będę musiała jeszcze raz zrobić. Zobaczymy co mi dziś lekarz powie.

reklama
alecta mój młody właśnie o dziwo chyba miał tydzień przerwy z kaszlem a dzisiaj właśnie tak brzydko zakaszlal..
Aj brzuchowy dzidzius znowu ma czkawke. Też muszę iść na badania. .

Do góry