reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja poszłam spać przed północą (brata sierotę jeszcze na imprezę zawoziłam, bo auto rozje.bał...) i wstałam o... 8.20! :szok:
A jestem tak zmęczona, jakbym całą noc nie spała...

Ja poszłam spać koło pierwszej i właśnie wstałam. Jsk mi bosko :)))

Agulqa wczoraj p tym myślałem wlasnie ze u ciebie dziś dokładnie miesiące bo i mnie miesiąc i tydxien. Super w kit, znów czas szybciej leci :)

Alecta wydaje mi się ze juz co wyznaczy w koncie godzina zerowe juz niedługo :)

Witam.
Ja nie śpię od 4.30. Padam na pysk!
Brzuch mnie tak boli, bo nazarlam sie wczoraj pizzy na wieczór. No i każdy ruch małej, potegowal ten bol.

Życzę miłej niedzieli. U mnie bedzie bardzo leniwie ( urodzona w niedziele).

Doggi dla mnie czas ostatnio zapierdziela wrecz!!!
Nawet ł dzisiaj sie obudzil i mowi "kochanie juz 7..."
Ja "no i? Jakies szczegolne plany?"
Ł "proponuje dzis spakowac torbe do szpitala"
Jednak czasem wlacza myslenie :-D

Ja prasuje rzeczy malego i fuck!
Musze przeorganizowac komode bo nke dam rady sie zmiescic

reklama
alecta, nie no, nie to, żebym narzekała, bo naprawdę dobrze sypiam, tylko właśnie nie lubię wstawać bardziej zje.bana, niż się kładłam :-D

agulqa, jeeeeejku, jak Ci blisko :-D Ale z Młodą to ja już cały grudzień byłam ogarnięta, poprane, poprasowane, spakowane, bo na 2 stycznia termin a każdy wróżył wcześniejszy poród :-p

Elutka, jedź do DUKI albo Home&You, tam się zawsze coś znajdzie :-D

Laski, pytanie do mamuś dziewczynek - czym myjecie włoski LCórkom?
My cały czas używamy Bobini, ale cholera, Młodej nie idzie rozczesać włosów po kąpieli, plączą jej się, kołtunią i zastanawiam się nad zmianą szamponu, ale średnio wiem na co :-(

Do góry