reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
A ja oglądam porodówkę ;-) Wcześniej ksw oglądaliśmy a mały tak szaleje , że masakra :-D Szkoda , że nie nagrałam ale ciemno juz jak w doopie i telefon gdzieś walnięty w kąt ;-) Ja tam lubię jak mój się rozpycha i grandzi w brzuszku a i tak jest spokojny jak tak czasem czytam odczucia innych kobitek :-) Zostały mi ostatnie ciuszki do prasowania, już wszystko poukładane :-) Koce tylko popiorę , poszwę bo przyszła (śliczna jest swoją drogą) i na ostatnią dostawę z allegro czekam.

U mnie już po śnie na jakiś czas. Może się położę i zasnę niedługo. Młody obudził mnie takim złowieszczym kaszlem o 2. Co prawda pokaszlał chwilę tylko ale kompletnie ten kaszel mi się nie podobał. Jakby tak od krtani. Do tego powiedział, że boli jak kaszle. Wziął łyka wody i zasnął. Zobaczymy co będzie za dnia.
Zaliczyliśmy chrzciny, posiedzieliśmy 2 godzinki i do domu...brzuch mi się stawia coś często. Zwłaszcza jak siedziałam. Nie podoba mi się to oj nie.
Doggi, ja jak liście malin piłam przed ciążą na zapłodnienie to zamawiałam w aptece bo na stanie też nie mieli.

Ja liście malin tylko w zielarskim mogłam dostać, bo w aptekach nie mieli :/

McPearl oby to nie był początek jakiegoś choróbska.
Tymko też coś pokasłuje, ale zrobię mu jutro inhalacje z mucosolvanu i mam nadzieje, że pomogą.

Alecta o mojej sasiadce opowiadalam juz, takze dziekuje :-D

My sobie wlaczylismy wczoraj to wlasnie milosc i ł zasnal po 10min jak dziecko :-D

Aaaaa laski dzix 7 grudnia!!!
A to oznacza ze dokladnis za miesiac mam termin
Jednym slowem ogarnela mnie sraczka i dzis po sniadaniu rozkladam prasowanie i koncze mlodemu i sobie szykuje torbe do szpitala
Ja pierdziu! Ten czas leci jak glupi :p

McPearl oby nic poważnego z tego kaszlu się nie wykluło..
alceta współczuję braku snu. U mnie na szczęście dzisiaj lepiej, zasnęłam przed północą i spałam do 8 także jest postęp :)
Ale wieczorem miałam potworne bóle w krzyżu i macicy, na szczęście od rana póki co spokój. No a dziś skończony 32 tydzień ;-)

Ja poszłam spać koło 23 i pobudka przed 6..zlobkowe przyzwyczajenie młodego. Dzisiaj idziemy na imieniny mamy a ja nic nie mam! ! Jakieś pomysły? Mamuśki pomóżcie :-)

reklama
Do góry