reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi FAJOSKO ;-)
Ciekawe jak moja tesciowa bedzie pozniej dzialac
Pokicco znowu jest na etapie ze w czerwcu wyjezdza do niemiec ;-)
Ciekawe jak moja tesciowa bedzie pozniej dzialac
Pokicco znowu jest na etapie ze w czerwcu wyjezdza do niemiec ;-)
Moja się odgrażala ze nie będzie szalała jak to babcie bo dzieckovhsk dziecko a tylko ola się urodziła to zbzikowała na maxa i bardzo ja rozpieszcza i Ola zawsze taka grzeczna, kochana, cudna, boska i najmadrzejsza na świecie
Doggi ale masz dobrze z teściową! Moja tylko pierniczy o tym jak ona to nie teskni za wnusiem a jak przyjezdzamy to dwie lewe rece ma i nic nie potrafi sie nim zajac bo nie wie jak. Kuzwa. O zabraniu na troche mlodego to moge zapomnieć. Predzej moja mama ktora jest na miejscu wezmie go na jakies wakacje.
McPearl
Ja pie*do*e poszłam dzisiaj do alergologa. Siedziałam tam 2,5 godziny bo ktoś mnie lekarce na kartkę nie wpisał. Idę się w pewnym momencie zapytać, a ona mi mówi że mnie nie ma. Pytam w recepcji to mi mówią, że wyjaśnią. Dobra, woła mnie do siebie i mówi czy mam kartę choroby. To mówię,że nie ale podejdę do pań i zabiorę. Idę do recepcji, mojej karty nie ma...mówię, że w takim razie może pani doktor ma ją u siebie. Czekam pod gabinetem aż mnie poprosi. Doczekałam do końca i ogólnej pustki w poczekalni, krew we mnie kipi ogólnie i chce mi się ryczeć. Wchodzę, pyta mnie o kartę. Mówię, że panie nie mają. Ona patrzy u siebie. Oczywiście karta leży jeszcze mówi, że mnie zostawiła na koniec bo w ciąży jestem to mam czas przeprosiła co prawda ale cholera wzięła mnie taka, że hej...
agulqa_b
Mcpearl za czas w ciazy chyba bym jej pizgnela w leb
reklama