reklama
Ja byłam ostatnio w Ikei we Wrocku, kolejki mega ale widzę, że jedna kasa z pierwszeństwem i poszłam na sam początek i od razu mnie łskasowali, nikt nawet słowem nie zaprotestował.
My mamy łóżko 140/200 cm, mój M wysoki ale nie gruby więc się mieścimy.
Ustawiliśmy dzisiaj kołyskę w pokoju, fajnie wygląda, już pomału wygląda to na pokój w którym będzie spał noworodek:-)
Zaczynam się też zastanawiać nas zmianą szpitala do porodu, kusi mnie ta Oława, chyba przedzwonię i zapytam jak by to mogło tam wyglądać...
My mamy łóżko 140/200 cm, mój M wysoki ale nie gruby więc się mieścimy.
Ustawiliśmy dzisiaj kołyskę w pokoju, fajnie wygląda, już pomału wygląda to na pokój w którym będzie spał noworodek:-)
Zaczynam się też zastanawiać nas zmianą szpitala do porodu, kusi mnie ta Oława, chyba przedzwonię i zapytam jak by to mogło tam wyglądać...
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej hej
Wczoraj znowu cały dzień poza domem, bo byłam na badaniach w Akademii w Gdańsku. Zapłaciłam 390 zł :-baffled: takie drogie były przeciwciała, jak pamiętacie unikałam tego badania właśnie przez to, że drogie, ale teraz ginekolog przycisnęła to stwierdziłam, że zrobię...
Tych wyników p/cial jeszcze nie ma.
W końcu policzyli mi płytki krwi ręcznie i w ogóle od każdej strony przeanalizowali i nie ma mowy o małopłytkowości rzekomej, bo każdy wynik podobny, od 76 do 86, a płytki w heparynie tylko 41 ale to pewnie przez zastrzyki więc się aż tak nie martwię...
femme a czemu dół?
U mnie noc ciężka, bo dalej jestem przeziębiona i mam straaaaszny suchy kaszel, który męczy właśnie w nocy :-( od kilku dni piję syrop z cebuli, jem czosnek, miód itp., znacie jakieś inne sposoby skuteczne? Katar też mam nieziemski, ale kaszel groźniejszy, bo całe podbrzusze mi się spina :-(
No trochę Cię kosztuje ta ciążą ... ale to będą najlepiej zainwestowane pieniądze w Twoim życiu ;-) co nie zmienia faktu że to powinno być bezpłatne !
A dołek tak w sumie jak szybko przyszedł tak poszedł po prostu ciąża
Zdrówka !
'Czyje sie okropnie
Zasnelam nie wiem kiedy. Dopiero sie obudzilam
Goraco mi i duszno
Oczy napuchniete
Tesciu mi na fb napisal zebym na obiad przyszla a ja mam nogi jak z waty i brak sil by do wc dojsc
nie fajnie lepiej już ?
femme, ale prawdziwą gitarę? czy zabawkową? chyba prawdziwą, co? (bo zabawkowa będzie w lidlu)
zjadłam makaron alecty i MNIAM! naprawdę jest pyszny!
Prawdziwą ale taką prostą z 4 strunami chce zobaczyć jak długo będzie się tym interesować najwyżej na święta jej porządną w prezencie kupie ;-)
też bym taki makaron zjadła
Aaaa, ja tam lubię pobyć sama tak rzadko to się zdarza
u mnie to samo... zawsze się chce tego czego się nie ma
A mnie dzisiaj dopadła ciąża ledwo co po Ninę do szkoły dojechałam tak mi się brzuch stawiał
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta moj ma 170cm a wazy 92.
Pytania?
Femme tak, dzieki.
Zwloklam sie z lozka i zrobilam na ostatkach sil koktail bananowy z cukrem
Bdakosali mi emergii i taki zimny pomogl sporo
Pytania?
Femme tak, dzieki.
Zwloklam sie z lozka i zrobilam na ostatkach sil koktail bananowy z cukrem
Bdakosali mi emergii i taki zimny pomogl sporo
Jenn obstawiam jysk i markety budowlane typu obi, castorama, leroy merlin-tam zawsze pełno takich bajerów przed świętami:-)
My mamy łóżko 140/200 i jeszcze młody się mieści jednak jak zrobimy pokój dla dzieci będziemy musieli się z nim pożegnać :'(
My mamy łóżko 140/200 i jeszcze młody się mieści jednak jak zrobimy pokój dla dzieci będziemy musieli się z nim pożegnać :'(
femme fatal
Mama Ninki :)
mój 184cm i coś koło 90kg ale nie chciałabym żeby schudł teraz jest w sam raz wyrzeźbić by się mógł
AGULQA - to dobrze :-)
AGULQA - to dobrze :-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta dobrze sie maskuje
A tak serio w realu widac widac
A skubany ma tak dobrzs ze przebiegnie sie ze 3razy po 30min i juz na twarzy widac i na brzuchu
Tak mu zazdroszcze tego
A ten osiol zamoast to wykorzystac olewa
Serio meeeega szybko idzie mu chudniecie i wyrobienis ladnego cialka
Oooo nie ja nigdy z sypialni nie zrezygnuje
Predzej ł odstapi swoj gabinet
A tak serio w realu widac widac
A skubany ma tak dobrzs ze przebiegnie sie ze 3razy po 30min i juz na twarzy widac i na brzuchu
Tak mu zazdroszcze tego
A ten osiol zamoast to wykorzystac olewa
Serio meeeega szybko idzie mu chudniecie i wyrobienis ladnego cialka
Oooo nie ja nigdy z sypialni nie zrezygnuje
Predzej ł odstapi swoj gabinet
reklama