reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja byłam ostatnio w Ikei we Wrocku, kolejki mega ale widzę, że jedna kasa z pierwszeństwem i poszłam na sam początek i od razu mnie łskasowali, nikt nawet słowem nie zaprotestował.
My mamy łóżko 140/200 cm, mój M wysoki ale nie gruby więc się mieścimy.
Ustawiliśmy dzisiaj kołyskę w pokoju, fajnie wygląda, już pomału wygląda to na pokój w którym będzie spał noworodek:-)

Zaczynam się też zastanawiać nas zmianą szpitala do porodu, kusi mnie ta Oława, chyba przedzwonię i zapytam jak by to mogło tam wyglądać...

Hej hej

Wczoraj znowu cały dzień poza domem, bo byłam na badaniach w Akademii w Gdańsku. Zapłaciłam 390 zł :-:)baffled: takie drogie były przeciwciała, jak pamiętacie unikałam tego badania właśnie przez to, że drogie, ale teraz ginekolog przycisnęła to stwierdziłam, że zrobię...
Tych wyników p/cial jeszcze nie ma.
W końcu policzyli mi płytki krwi ręcznie i w ogóle od każdej strony przeanalizowali i nie ma mowy o małopłytkowości rzekomej, bo każdy wynik podobny, od 76 do 86, a płytki w heparynie tylko 41 :szok: ale to pewnie przez zastrzyki więc się aż tak nie martwię...

femme a czemu dół?

U mnie noc ciężka, bo dalej jestem przeziębiona i mam straaaaszny suchy kaszel, który męczy właśnie w nocy :-( od kilku dni piję syrop z cebuli, jem czosnek, miód itp., znacie jakieś inne sposoby skuteczne? Katar też mam nieziemski, ale kaszel groźniejszy, bo całe podbrzusze mi się spina :-(

No trochę Cię kosztuje ta ciążą ... ale to będą najlepiej zainwestowane pieniądze w Twoim życiu ;-) co nie zmienia faktu że to powinno być bezpłatne !
A dołek tak w sumie jak szybko przyszedł tak poszedł :-D po prostu ciąża :-D
Zdrówka !

Czyje sie okropnie
Zasnelam nie wiem kiedy. Dopiero sie obudzilam
Goraco mi i duszno
Oczy napuchniete
Tesciu mi na fb napisal zebym na obiad przyszla a ja mam nogi jak z waty i brak sil by do wc dojsc
'

nie fajnie :sorry: lepiej już ?

femme, ale prawdziwą gitarę? czy zabawkową? chyba prawdziwą, co?;) (bo zabawkowa będzie w lidlu)

zjadłam makaron alecty i MNIAM! naprawdę jest pyszny! :tak::tak::tak::tak:

Prawdziwą ale taką prostą z 4 strunami chce zobaczyć jak długo będzie się tym interesować najwyżej na święta jej porządną w prezencie kupie ;-)

też bym taki makaron zjadła

Aaaa, ja tam lubię pobyć sama ;) tak rzadko to się zdarza ;)

u mnie to samo... :confused2: zawsze się chce tego czego się nie ma :-D

A mnie dzisiaj dopadła ciąża :szok: ledwo co po Ninę do szkoły dojechałam tak mi się brzuch stawiał :sorry:

Alecta moj ma 170cm a wazy 92.
Pytania?:p

Femme tak, dzieki.
Zwloklam sie z lozka i zrobilam na ostatkach sil koktail bananowy z cukrem
Bdakosali mi emergii i taki zimny pomogl sporo

Jenn obstawiam jysk i markety budowlane typu obi, castorama, leroy merlin-tam zawsze pełno takich bajerów przed świętami:-)
My mamy łóżko 140/200 i jeszcze młody się mieści :-D jednak jak zrobimy pokój dla dzieci będziemy musieli się z nim pożegnać :'(

Alecta dobrze sie maskuje :p
A tak serio w realu widac widac
A skubany ma tak dobrzs ze przebiegnie sie ze 3razy po 30min i juz na twarzy widac i na brzuchu
Tak mu zazdroszcze tego
A ten osiol zamoast to wykorzystac olewa :p
Serio meeeega szybko idzie mu chudniecie i wyrobienis ladnego cialka

Oooo nie ja nigdy z sypialni nie zrezygnuje :p
Predzej ł odstapi swoj gabinet :p

Aaaaaaaaa dopiero się dowlekłyśmy do domu! Padam! Muszę szybko obiad ogarnąć i legnę na amen :-D Może wieczorem doczytam...

reklama
Do góry