reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini, Megami mi to trochę się dłuży, dlatego staram się codziennie mieć coś do zrobienia, żeby jakoś ten czas wypełnić ;-)
McPearl matki potrafią dać w kość niestety, wtrącają się, nie dają żyć i zawsze mają swoje zdanie, które oczywiście jest jednym słusznym. Ale to zawsze matka i prędzej czy później się dogadacie na pewno. Obyśmy my takie kiedyś nie były.. Nie chciałabym żeby mój syn kiedyś na mnie narzekał..

Boże jaką mam ogromną ochotę na czekoladę z orzechami..:no:

jenn, właśnie dzisiaj skończyłam swoją milkę z orzechami, więc nie mam się czym podzielić. Z matką to pewnie się dogadam ale wku***a mnie, że zawsze z siebie taką świętą robi i to wszyscy naokoło ją krzywdzimy podczas gdy ona jest taka aja...

To ja jestem jedyną której ten czas się wlecze :/ mimo codziennych obowiązków itp czas stanął w miejscu i wkurxavm mnie to bo gdybyście nie bolało to ok, ale ja już z tymi skurczami nie mogę, no spa trochę łagodzi ale napier.dala wciąż i kurde ten czas jeszcze stanął w miejscu i styczeń wydaje mi się tak odległym terminem jak w maju kiefy dowiedziałam się o ciąży ;(

McPearl eh znam podobne akcje, chociaż moja mama akurat co do wychowywania dzieci się raczej nie odzywa, bo wie, że za dużo mogę jej odpowiedzieć i to jej będzie głupio, a nie mi.
Moja mama też zawsze święta i wiecznie nieszczęśliwa, bo świat się na nią uwzial i w ogóle jak ktoś jej zwróci uwagę to źle, bo oba przecież zapracowana wielce.
Od ostatniej afery o imię jeszcze z nią nie gadałam :p
Z chrzcinami faktycznie lipa, ale my w sumie też trochę problemowy termin wybraliśmy, bo chcemy zrobić w lipcu, a w czerwcu jest wesele chrzesniaczki teściami, a w sierpniu Ł siostry.
W Z tym, że u nas się inaczej nie da, bo my wlc będziemy od końca czerwca do połowy sierpnia tylko.

Jeny jak mnie skurcze męczą, do tego franca zgaga przylazła, a nikt jej nie zapraszał :-/

Ostatnia edycja:
mcpearl doskonale Cie rozumiem.
wspolczuje spiecia z mama i tego ze zawsze ma racje
swoje dzieci odchowala to Tobie niech sie nie wtraca
a co do chrzcin...
moja sis mi dzis oznajmila ze za miesiac slub biora (na 99%)
wiec ja w wielkim szoku
bo tak jak i Ty mam wyprawke do kompletowania
a przez zmiane pracy Ł mamy mega deficyt budzetowy
nie wiem jak to wszystko ogarniemy

stwierdzam ze kregoslup boli mnie przez moje wielkie cyce!
jak poloze je na rece albo na stole to czuje mega ulge :D

agulqua, i tak to później jest bo to przecież trzeba się podporządkować pod kogoś oczywiście bo nikt się nie zastanowi, że komuś jest bardzo nie na rękę. 3 razy przekładałam urodziny młodego by innym pasowało...to którego ta Twoja siostra ma ten ślub, na święta?

Kuźwa laski nie wyrobię :-(
Moje lędźwia mnie zaraz wykończą, Ł nie ma więc nawet nie ma mi kto pleców pomasować.
No takiej masakry jeszcze nie miałam, nie wiem Doggi jak Ty to wytrzymujesz :-(

Laski wiadomo, że takie imprezy teraz nikomu nie są na rękę, ale z drugiej strony jakby tak na każdego patrzeć to zawsze znajdzie się ktoś z jakimś ważniejszym wydatkiem i tak na prawdę nigdy się wszystkich nie zadowoli.

reklama
mcpearl nie mam pojecia
mi tylko powiedziala ze w tym roku
i ze jakos za miesiac...
na szczescie wesela nie robia tylko sam obiad wiec moze dam rade a jak nie to nie pojde i juz

alecta no jasne ze tak
tylko wiesz. mogliby poczekac do lutego az ja spokojnie urodze
a nie np 2tyg przed moim terminem
ja teraz juz kiepsko sie czuje a co dopiero za miesiac

Do góry