reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Karpanna z olejków to polecałabym eukaliptusowy albo możesz sobie rumianek zaparzyć i wdychać.

Doggi no uparty koziorożec ze Stacha jak nie wiem.
Może chociaż po porodzie się zrehabilituje i będzie grzeczny.

Padnięta dzisiaj jestem.
Tymko na szczęście ładnie po schodach wchodził i nie musiałam się na niego złościć, a teraz sobie zażyczył oglądać Elmo.
Ja coś dzisiaj cały dzień głodna jestem i właśnie wodę na pierogi wstawiłam (kupne ofkoz).
Chyba dlatego, że przez ostatnie kilka dni jadłam głównie sniadanie i teraz mój organizm będzie miał fazę zapychania się...:confused2:

reklama
Każda z nas się chyba martwi jak jest cisza w brzuchu lekarka mówiła że teraz dzieci więcej śpią i nabierają tłuszczyku. lekarka mi mówiła że mój maluch będzie miał ponad 4 kg przy urodzeniu, córki na tym etapie miały 1300 a mały ma 1800.

Doggi ile Twój miał w 31 t.c?

Alecta no mam nadzieje ze po urodzeniu tez taki spokojny będzie ;)

Karpanna nie pamiętam ale ja u gina byłam w 30tc 1800 miał wtedy napewno Ale chyba więcej

Doggi moj to samo. Cisza cisza i jak zaczynam sie zastanawiac czy wszystko ok to kopnie ze 3 razy

Aleta moglas wiecej zrobic to bys nie byka zmeczona ;-)

Ja bylam w pon czyli koniec 32tc i mial 1880

Doggi no mam tylko nadzieję, że na sam koniec nie wystartuje jak jej braciszek:-p

Agulqa, ale za to jutro nie muszę nic robić:-) no jedynie te ręczniki wypiorę i może pieluchy tetrowe.

W ogóle znalazłam reklamówkę, a w niej pół paczki pampków 1 i 2 dady:-)
Teściowa mi kiedyś dała od swojej koleżanki, której wnuczka wyrosła z tych pampków, a ja Tymkowi też nie zdążyłam ich już założyć więc na razie luzik z pieluchami tzn przynajmniej na pierwszy tydzień:-D
I jeszcze białe prześcieradło z frotty znalazłam:-)
Czasem dobrze się wziąć za takie porządki:-D

Alecta i tak będziesz miała cc więc nie musisz się martwić ze dołem będziesz wypychac giganta ;) a ile Tymek miał jak się urodził? Zapomniałam :(

reklama
Nie tyle masa wielka co długi był chłopak. Nadal taki duży jest? Bo ta moja koleżanka co miała tego 5,5kg i 65cm teraz nie odstaje w żaden sposób od rówieśników

Do góry