reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Dzieki laski. Kochane jestescie. Przez was musialam isc do sklepu i kuoic twarog. Wlasnie koncxe robic leniwe. A mialo byc leniwie bez obiadu
Doggi jal popatrzylam na twoja suszarkę to dotarlo do mnie ilu mi rzeczy brakuje!!! W sr po miesiącu Jasiek wybywa z domu i w kooooncu cos bede mogla zrobić
Nulini mi w poprzek dziad chyba lezy dalej bo po bokach przewaznie kuksance sa tylko. Wczesniej skakal mi po pecherzu.
U mnie maz i młody lubia wszelkie maczne potrawy wiec nie ma problemu chociaz mieskiem nie pogardza
Nulini mi w poprzek dziad chyba lezy dalej bo po bokach przewaznie kuksance sa tylko. Wczesniej skakal mi po pecherzu.
U mnie maz i młody lubia wszelkie maczne potrawy wiec nie ma problemu chociaz mieskiem nie pogardza
agulqa_b
Mniam pycha te leniwe. Chociaz hmm dla mnie miglyby byc "bardziej serowe"
Agulqa_b tak patrzę i te alecty to te same co ja robiłam i tez za mało serowe dla mnie bardzo dobre ale więcej sera trzeba nawalic
Gosiane mój wczoraj leżał jakoś tak w poprzek chyba bo z jednej strony wypychal głowę (taka wielka gula po lewej) a po prawej nozkami walił ale tak się na chwilę położył na szczęście potem wrócił do kopania pęcherza i krocza
Gosiane mój wczoraj leżał jakoś tak w poprzek chyba bo z jednej strony wypychal głowę (taka wielka gula po lewej) a po prawej nozkami walił ale tak się na chwilę położył na szczęście potem wrócił do kopania pęcherza i krocza
agulqa_b
Doggi noo trzeba ciut wiecej serka ale i ta, sie obzarlam jak swinka oczywiscie z dwoch porcji bo Ł juz wrocil i zjedlismy po polowie ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, nie nie, Ignaś już od 22tc łebkiem w dół, na ostatnich 3 wizytach gin potwierdzał. Po prostu macica już mi na tyle urosła, że się obija o żebra
reklama
agulqa_b
Doggi i podwojna Wam starczyla na tyle osob?;-) nam dla naszej dwojki starczylo, objedlismy sie ale nie zostala ani jedna sztuka