reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini to znaczy ze synuś się obrócił główką do dołu :) gin mówił ze jsk wlazi w żebra to główka na dole jest :) dziec się szykuje do wyjścia po malutku :)

Jezyk to daj przepis konieczne :)

reklama
Doggi jal popatrzylam na twoja suszarkę to dotarlo do mnie ilu mi rzeczy brakuje!!! W sr po miesiącu Jasiek wybywa z domu i w kooooncu cos bede mogla zrobić :)

Nulini mi w poprzek dziad chyba lezy dalej bo po bokach przewaznie kuksance sa tylko. Wczesniej skakal mi po pecherzu.

U mnie maz i młody lubia wszelkie maczne potrawy wiec nie ma problemu chociaz mieskiem nie pogardza

Agulqa_b tak patrzę i te alecty to te same co ja robiłam i tez za mało serowe dla mnie bardzo dobre ale więcej sera trzeba nawalic ;)

Gosiane mój wczoraj leżał jakoś tak w poprzek chyba bo z jednej strony wypychal głowę (taka wielka gula po lewej) a po prawej nozkami walił ale tak się na chwilę położył na szczęście potem wrócił do kopania pęcherza i krocza

Doggi ja przepis z kwestii smaku brałam ;)

Dżizas Tymon biega za Nikolą z wielką łopatą i ją leje.
Dom wariatów normalnie.

Doggi, nie nie, Ignaś już od 22tc łebkiem w dół, na ostatnich 3 wizytach gin potwierdzał. Po prostu macica już mi na tyle urosła, że się obija o żebra :-D

To mi do żeber juz dawno dawno sięga :/ ale to pewnie przez mój krótki tułów :p

Agulqa_b u mnie też podwójna porcja no najpierw ją z Olą a potem chłopacy sobie dogadzali

reklama
Do góry