reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej, ale się wyleniłam z rana... Mąż w domu, śniadanko zaserwował, sprząta, gotuje a ja leżę jak kazali;)

Pearl ja biorę luteinę i nic mi nie jest;)

Malinka fajny pomysł z tą koszulką a u mnie już wszyscy wiedzą bo bym ściągneła pomysł;)

Maadlen wszystkiego naj naj z okazji rocznicy;) co z tym moczem?? Mi wyszło zakażenie bakteryjne to kazali odrazu leczyć uroseptem bo nieleczone niebezpieczne - lekarka tak powiedziała.

U mnie pogoda nie najgorsza, nawet prześwity niebieskiego nieba są;)

Mama Blogerka powtórzyli i wyszło mniej ale wyszło. W szpitalu leżałam 5 dni z krwawieniem to tam odrazu wszystko robią. Najlepsze jest to że ja nigdy nie miałam z tym problemu i myłam się chwilę przed pobraniem czyli jednak coś było...

Tak bardzo mi nie przeszkadza :-p ale na staraczkach czy innej podgrupie moderatorzy na to uczulają i jest o tym w regulaminie bb, więc przepraszam piszcie jak chcecie :-)

Ewi, czasem takie zakażenie może przebiegać zupełnie bezobjawowo, jak niektóre infekcje wirusowe. A czasem jest mega męczące. Miałam w ubiegłym roku, nic przyjemnego :no: brrr na samą myśl.

Widzę jutro imieninowy dzień ;) Wszystkiego naj naj naj!

Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce iść do pracy...papiery porobione, tylko w domu bałagan, a tu mąż niby dzisiaj chciał zjechać do domu. Ale będzie burczał ;-)
Teraz to najchętniej poszłabym spać. Jak to jest, że w nocy spać nie mogłam...kurcze. Do wieczorka, pa

bada m. Nie rozumiem, dlaczego tak ci przeszkadza ze ktoś nie edytuje.

Dokładnie tak, jak pisze bada - na wszystkich forach działających dłużej uczula się użytkowników, żeby edytować posty, bo się robi niepotrzebny bałagan, jak ktoś pisze 5 wiadomości pod rząd. Czasem ktoś się zapomni, albo nie może edytować postu i wtedy moderator łączy dwa w jeden, ale u nas nie ma jeszcze moderatora.

reklama
Nie mogę za Wami nadążyć.

Ewi, mi wyszły też bakterie w moczu i kazali zrobić posiew. Tam już wyszło co i jak no i brałam antybiotyk. Dziś wzięłam ostatnią tabletkę. Przed wizytą mam badanie moczu powtórzyć, ale nie wiem czy nie zrobię wcześniej, tak żeby się dowiedzieć co i jak, bo podobno takie bakterie są bardzo niebezpieczne. Ale już wcześniej dziewczynom pisałam, że w poprzedniej ciąży moja lekarka je zlekceważyła i jakoś nic się nie stało. Teraz wolę nie ryzykować.

W mojej aplikacji na komórkę nie ma opcji edycji, ale ja i tak najczęściej piszę z laptopa.

Miłego dnia;)

Do góry