reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Tak jezyk, Misiek w przedszkolu, ale niestety mam jeszcze trochę papierów do zrobienia przed pracą, a nie mogę tego odłożyć na wieczór. Niedługo wybywam do pracy

Dziewczyny, czy któraś z was miewa złe nastroje po Luteinie lub Duphastonie? Któryś tam w ulotce miał to w skutkach ubocznych...od wczoraj wieczora trzyma mnie mega chandra.

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie brzydko, choć nie pada...
Krew pobrana, wyniki po południu, wkłuła się od razu i siniaka nie mam :-D

Ja też na samą myśl o jedzeniu mam odrzut, chociaż chleb z masłem mogę żreć w kółko i kabanosy :-D
I spać też mi się potwornie chce, a tu trza się bujać do pracy...

Witam:-) ja mam dziś dobry humor bo mam 3 rocznicę ślubu i wizytę u doktorka:-) mam nadzieje że wrócę z dobrymi wieści ami. ..a jutro jeszcze mam imieniny;-) to już się nachwaliłam

wczoraj robiłam w końcu badania krwi to jedynie mnie trochę zmartwił wynik moczu i tsh które mi znów spada:-(

:happy2:Miłego dzionka babeczki :-)
U mnie ciepło nie pada,chodź słońce za chmurami,listę poprawię jak wrócę z pracy
Też ciągle mi nie dobrze, mój starszy syn wczoraj na wycieczce szkolnej wypaplał,że będzie dzidziuś i dziś pod szkołą mamy kolegów z klasy mnie zaczepiały,dobrze że wcześniej nie wiedzieli :-p

Maadlen kciuki &&&&&&&&&&& i gratki z okazji rocznicy :happy2:

Nulini za bete &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Witam ;)

kciuki za wizyty i bety !!!

maadlen, a co nie tak z moczem? jakie to tsh (masz problemy z tarczycą? pewnie pisałaś, a ja oczywiście nie pamiętam :p )? Pewnie wiesz, że tsh w ciąży jest niemiarodajne.

U nas dziś słonecznie na szczęście, ale nieźle wieje.

U mnie syn się jeszcze w przedszkolu nie wygadał ale bardzo chce ubrać swoją koszulkę "STARSZEGO BRATA". Kupiliśmy mu taką z napisem: BĘDĘ STARSZYM BRATEM" żeby powiedzieć dziadkom :-) Ale wiecie jaki ubaw był jak dziadki z lekkim zaburzeniem wzroku ( jak to już w pewnym wieku bywa) nie mogli doczytać co jest tam napisane :-D:-D:-D a kiedy w końcu okulary pomogły to widok ich min bezcenny :-D

Madlen- wszystkiego najlepszego, trzymam kciuki za wizytę :tak:
Nulini- daj znać jak beta- będzie dobrze !!!

Tak jezyk, Misiek w przedszkolu, ale niestety mam jeszcze trochę papierów do zrobienia przed pracą, a nie mogę tego odłożyć na wieczór. Niedługo wybywam do pracy

Dziewczyny, czy któraś z was miewa złe nastroje po Luteinie lub Duphastonie? Któryś tam w ulotce miał to w skutkach ubocznych...od wczoraj wieczora trzyma mnie mega chandra.

ja biore luteine juz 2 tygodni i nic takeigo nei zauwazylam

Ja dziś jestem jakaś mega mega śpiąca. Tym bardziej pogoda do tego nastraja
Pospałam z Dominiką dziś do 8:30
Miałysmy iść na spacer ale plucha z oknem
Strasznie mnie boli głowa ale nei chce proszków brać.

Jutro mam wizytę u gina i dodatkowo są moje imieniny, mam nadzieje że będę miała pozytywne info

reklama
Witam:-) ja mam dziś dobry humor bo mam 3 rocznicę ślubu i wizytę u doktorka:-) mam nadzieje że wrócę z dobrymi wieści ami. ..a jutro jeszcze mam imieniny;-) to już się nachwaliłam

wczoraj robiłam w końcu badania krwi to jedynie mnie trochę zmartwił wynik moczu i tsh które mi znów spada:-(

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i naszych wspólnych imienin :)

Do góry