reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

A ja nadal ciuchów nie ruszyłam :-D na serialu się zwiesiłam ...zaraz K wróci i będziemy kończyć tą komodę :-D

Ja na obiad zjadłam kanapkę z jajkiem a jakieś 10min później wpadła sąsiadka z gulaszem ziemniaczkami i mizerią :-D oddała talerz po naleśnikach z rana :-D :-p to się nazywa pomoc sąsiedzka :-p

reklama
Laski, sklepy jutro są normalnie otwarte no nie?
Przez tego mojego idiotę będę musiała po jakieś zakupy jechać, bo w sobotę przecież wszystko pozamykane :-/

Agulqa na plamy polecam mydełko odplamiające dr Reiner (już kiedyś o nim pisałam) ale na ogólne zszarzenie to nie mam patentu.

Dominika znów chora... idzie szału dostać.

Ja raz wspomniałam mamie, że oglądałam ciuszki w lumpie i się zaczęło biadolenie, że używane, nie wiadomo po kim bla bla. Więc jak coś przywożę od teściowej (ta bez problemu sama kupuje mi ciuszki w lumpie) to mówię, że to od sąsiadki teściowej i wtedy już wszystko gra mojej mamie :-)

Co do świąt, to do tej pory jeździliśmy do teściowej na święta, bo tam byli jeszcze dziadkowie męża i choinki w domu nie mieliśmy. Za to co roku kupujemy coś nowego do przyozobienia domu, w tamtym roku wyglądał tak dom.jpg jeszcze skromnie, ale dopiero mieszkamy w domku od 2 lat i co roku coś kupujemy nowego :-)

Załączniki

• dom.jpg
    dom.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 53
Alecta mam nadzieję, że otwarte, bo specjalnie dziś nie szłam, myśląc że jutro pójdę...
Umówiłam się na strzyżenie jutro aaaaa już mi szkoda moich włosów

Eh potworki moje usunęły.
Trochę im się dzisiaj oberwało za nie słuchanie i teraz tak mi ich szkoda.
Ogólnie stwierdziłam, że jednak ze wszystkich facetów najfajniejszy jest mój Tymek (przynajmniej na razie), bo chyba wyczuł, że mama jest zdenerwowana i podszedł do mnie i mówi "Mamuś ciujeś? Ja Cie acham" i dał mi buziaka i rzucił mi się na szyję.

alecta, no oczywiście, że jutro normalnie otwarte :-D A w sobotę sklepy osiedlowe też będą otwarte i Żabki na pewno :tak:

goferek,
moja mama jeszcze dziecięce używane przetrawi, bo wiadomo, że dziecko to ani nie śmierdzi, ani nie jest "obrzydliwe", a z małych ciuszków wyrasta w mgnieniu oka, więc nawet zniszczyć nie zdąży ;-)

alecta, Młoda też wyczuwa moje nastroje, nawet, jak ich nie okazuję potrafi podejść i zapytać, czemu jestem smutna i tuli mnie i całuje, a ja się topię jak masełko :sorry2:

Dzwonił mój mężulek - żyje, ma się dobrze, trochę nudno, bo ruch narazie słaby, ponoć MNÓSTWO ludzi pracuje na tym magazynie, no i najtrudniej mu się przestawić na pracę 8 godzin ciągiem :sorry2:
W UPSie zmiany miał TEORETYCZNIE 4-godzinne, a tak naprawdę pracowali po 3 godziny, tu bite 8, ciekawe, kiedy się oswoi ;-)

reklama
Do góry