reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa ja kupuję w PoloMarkecie, z tego co pamiętam to w Inie są:-D Pracowałam kiedyś przy badaniach rynku to sobie markety w inie pozwiedzałam. Kosztuje ok 4,00zł. W Rossmanie jest za to dr Backmann i ten kosztuje 6,50 a to jest to samo. Starcza na dłuuugo a spiera nawet marchewkę ze słoiczka. Za to na "zapach" i plamy po ulaniu stosowałam zwykłą sodę kuchenną. Przed praniem namaczałam tetrówki i bluzeczki na pół godzinki i wtedy od razu do pralki.

Nulini ja Cię podziwiam, że w ogóle się zdecydowałaś na tę pracę.

Alecta bo takie dzieciaki wyczuwają sytuacje bardziej niż nam się wydaje. Super chłopiec z Tymka

Eee tak na kawce to ja mogę 8 godzin siedzieć :-)

Tasia no ja jestem z mojego Tymka mega dumna.
Czasem na prawdę mnie tak zaskakuje, że chciałabym żeby już na zawsze był taki mój malutki, a on niedługo urośnie i będzie tylko "weź mama nie rób mi wiochy przy kolegach".

Ostatnia edycja:
Nulini jakoś ciężko mi w to uwierzyć :p
Teraz jak odbieram go z przedszkola to leci z rozłożonymi rękoma i krzyczy "mamaaaaaa".
Później już się będzie się wstydził :p

reklama
Mężu wrócił wczoraj o 22.30 i padł prosto do wyra, bo dziś poranna zmiana w UPSie (pobudka o 4.20) i zmiana w X-KOMIE od 10 do 18
KFCPTuoQQsLKKCAypVh4EBIPhowUdATPnCCSDvteHPFEpBe4Q0PZ9AxjwarHJSEExV1KhErhg4UEAA7

A tak mi go było żal, bo się popłakał
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

W trakcie pracy wysłałam mu MMSem zdjęcie mnie i Młodej przesyłającej buziaczki dla Tatusia, chciałam, żeby mu się miło zrobiło, ale nie pomyślałam, że przecież wczoraj caluteńki dzień się z nią nie widział (pierwszy raz w życiu!!!) i jak wrócił, to Młoda spała w naszym łóżku, więc tylko ją przeniósł do jej łóżeczka i się rozkleił z tęsknoty
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Wycałował ją, wycałował mnie i się popłakał

Pocieszam się, że dziś już o 18 będzie w domu i jutro nie idzie do żadnej pracy, więc cudowny weekend przed nami
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Do góry