reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
miłego dzionka laseczki:happy:
kochane te wasze maluszki,to jest to za czym my z mężem zaczynamy już tęsknić,chociaż Mikołaj to też przylepa i słodziak i jeszcze się nie wstydzi dawać mamie buziaków w szkole:-) tak więc zaraz będzie synuś nr 3 i nadal będziemy mieć malucha :-Dw domu,jak tamci pójdą w długą z kolegami

przyszła moja szafa i komoda wczoraj i zabraliśmy się za składanie i okazało się ,że nie dali 32 jakiś tam śrub :-(w komodzie i pożyczyliśmy z szafy i takim sposobem nie wiem kiedy je doślą,więc szafy na razie mieć nie będę,za to będę się potykała o kartony :-p:-p

Nulini rozkleilam się. ..taki facet to skarb :-) mój też ma czasem podobne akcje ale czasem znowu zupełnie odwrotnie ;-) powiedz mi bo chyba mi to umknelo. .to co teraz robisz to coś w stylu tajemniczego klienta? Nie mogę się zebrać, żeby wypełnić ankiety do tego typu firm..
Alecta tak raczej będzie. ..dzieciaki, szczególnie chłopcy wyrastają z "czułości" ale to też chyba zależy od tego jak się do tematu w domu podchodzi.
Mam ochotę sciac włosy. ..hmmm

witam piątkowo.
Kurze starte, pranie nastawione eeeeeeee ta codzienność. Młodsza maluje farbkami a starsza w szkole, najmłodsze wierci się w brzuchu :-)

Miałam durne sny, śniło mi się że spotkałam się z Doggi na porodówce i obie urodziłyśmy mega wcześniaki malutkie że nawet nie pozwolili nam je zobaczyć. Jakaś babka przyszła i dała kasę na ratowanie dzieci. o masakra.

Nulini fajnie ze maz taki uczuciowy! Moj rzadko kiedy tak okazuje emocje. Myślę że duży wpływ na to jaki facet jest w dorosłym życiu ma atmosfera w domu. Wiecie, czy jest w domu ciepło czy tacy oschli wszuscy do siebie są

Karpanna co za sen...
Mi też się śniło, że urodziłam i praktycznie od razu ze szpitala wyszłam z maluchem na spacer:eek: i to moje nowo narodzone już główkę podnosić chciało. .takie ciekawe świata :-D
Gosiane zgadzam się ;-)

śmiejcie się ale moja starsza jak mi ją położyli na piersi po narodzinach to podniosła głowę spojrzała na mnie czarnymi oczkami i zasnęła. To było niesamowite.

bada, dobry patent, mieć dzieci z dużą rozbieżnością wieku, żeby nigdy nie tęsknić za czułościami :-D

Elutka, nie nie :-D Obecnie w tej chwili oprócz tego, że co środę jestem koordynatorką roznosicieli gazetek Kaufland, to załapałam fuchę jako koordynatorka hostess - dwie dziewczyny będą w galerii promować aplikację na tablety/smartfony, a ja ich pilnuję, robię zdjęcia w celu udokumentowania ich pracy, dbam, żeby miały cały czas ulotki, pomagam, etc. ;-) Sama w bycie hostessą się nie bawię, ale jako koordynatorka zawsze sama sobie wybieram zespół i wkręcam dziewczynę brata, niech sobie dorobi przed świętami :-D
Na Tajemniczego Klienta wypełniam ankiety, ale jakoś brak mi odwagi, żeby przyjąć jakieś zlecenie, bo to trzeba mieć wszystko maksymalnie zgrane, z zegarkiem w ręku...

gosiane, oj nie wiem, mój mąż w domu rodzinnym miłości to za bardzo nie zaznał, może temu teraz jest taki uczuciowy wobec Młodej...

Zrobiłam mężowi niespodziankę i poczekałam z Młodą, aż rano wróci z pracy (przeważnie wcześniej ją odprowadzam i jak on wraca do domu, to Młoda już w przedszkolu), no i znowu się popłakał, a biedna Tosia nie wiedziała, o co chodzi...
On jest strasznie uczuciowy, jeśli chodzi o Młodą, zawsze powtarzam, że mężem bywa różnym (z przewagą chu.jowego :-p) ale ojcem jest cudownym...
Dobrze, że dziś wróci wcześniej :-D

Nulini z moim mężem to samo nasze relacje pozostawiają wiele do życzenia ale dla olci zrobi wszytko i jak ostatnio ola narysiwala kwiatka i sama napisała ola yo sie poplakal ze ola juz taka jest duża ze coraz więcej potrafi itp :p

Mnie przez weekend może nie być na forum, przyjechała moja sis, poza tym koleżanka z synem wpada no się za Olą stesknili i Sue dzieciaki pobawia a my sobie pogadamy no i wszystkich świętych gdzie pewnie cały dzuen u teściów będziemy tzn ja ola i moja sis np chlopaczki w pracy, a niedziela dzien cwela :p

Wiec gdyby mnie nie było miłego weekendu laski

reklama
Do góry