reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

To nie jest tak, że całkiem się nie rusza, tylko rzadziej i jakby delikatniej..co dla mnie jest dziwne bo Nina w tym czasie to ostro kopała, łokcie wypychała itp. I wczoraj tak bardzo na dole ją czułam, takie delikatne puknięcia...
W środę mam wizytę, postaram się nie zwariować do tego czasu.

Zapomniałam się pochwalić, że M w pracy dostał znowu Bon do zakładu kosmetycznego żony prezesa i mogę sobie zafundować znowu masaże dla kobiet w ciąży i paznokcie:-)

reklama
SUSEŁ szczęściaro :-p

Ja za dzieciaka też tylko w oryginalnych rzeczach do lupma czy na rynek nikt by mnie nie zaciągnął :-p jednak wyrosłam z tego i teraz wolę kupić tańsze i no 2 pary :-p kompletnie się nie znam na tych wszystkich markach :-D wczoraj odkryłam że mój płaszczyk z lumpa dobrej firmy i pewnie z 3 stówy lekko kosztował :-p nie robi to na mnie wrażenia ważne żeby ładnie się prezentowało na mnie ;-)

NULINI śniłaś mi się ! :-p właśnie sobie przypomniałam :-D było spotkanie forumowe gdzieś w ogóle na jakiejś plaży i ja strasznie zachlałam dzień wcześniej i po mnie gdzieś przyjechałaś i mnie wyciągałaś :-D :-D

MEGAMI - nic nie mów o śniadaniu kurde głodna jestem a lodówka pusta nie wiem co zrobić z tym fantem ... :dry:

Bada jsk to moja babcia zawsze mówiła małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot :p
No nieuniknione zaraz zaczniemy się sypać :) juz się mie mogę doczekać pierwszych naszych maluszków :)

Agulqa_b u nas dziś kiepska pogoda a w domu mróz, kominek juz się pali bo bez niego ani rusz (bo ja mam ambicje jak najpóźniej włączyć gaz bo drogie dranstwo)

Nulini ja przy oli zgage miałam jeszcze zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży i była ze mną całe dnie, dzień w dzuen przez całą ciążę minęła razem z porodem :) wiec teraz i tak było dobrze, bo miał przez te 3 miesiące i "tylko" wieczorem i nocą a teraz te kilka dni bez zgagi, czuje się jak królowa :D

Alecta ola ma 3,5 a codziennie ubiera się sama i sama wybiera sobie ciuchy, bo "tu mama nie umiesz mnie dobrze ubrać" i tyle w temacie :p

Femme przynajmniej mąż porządnie chce zrobić :) mój to wszystko tysiąc razy poprawia zawsze :p

Susel mi okulista powiedział ze rzadko takie zmiany duże jak moje wracają do normy niestety :(
Ci do ruchów to Stachu tylko wieczorami fika w ciągu dnia sporadycznie naprawdę mało, ale wieczorem zanim zasne nadrabia ziomek, i rano j a k się budzę yo fika a tak w ciągu naprawdę malutko i nie czuje puki się nie położę

Femme tez tak myślę że miesiąc spokoju i ma początku grudnia juz mogą pojawić się pierwsze szkraba :)

Alecta to u nas w domu to ja jestem od skręcania szafek :/

Nulini jakbym o mojej mamie czytała!
Tu płacze, że pieniędzy nie ma, ale żeby ciuchy tańsze kupić to nie, oba musi mieć wszystko z sieciówek.
Nie żeby tam jakieś mega ceny były, ale zależy też czego się szuka.
A do lumpka nie pójdzie, bo jak to ona do lumpka.
Nie ważne, że fajne rzeczy można tam znaleźć.
Tak samo jak z rzeczami dla mojej siostry, też tylko w sieciowkach typu hm czy reserved , bo do Pepco przecież nie wejdzie.
Mogą mieć fajne rzeczy, ale dla niej tylko drogie jest dobre.

Lila też ostatnio spokojniejsza jest.
Wieczorami lubi się porozpychac, ale w ciągu dnia chyba więcej śpi aż czasem o niej zapominam hehe

Doggi ja ogólnie też bym wolała sama to robić, ale wtedy mieszkałam jeszcze we Włocławku, a Ł sam tu walczył.
Ta szafkę wylookałam tylko dlatego, że kazałam mu zdjęcie wysłać po skreceniu

Ostatnia edycja:
Nulini musiałam się trochę zastanowić o jakim Ignasiu piszesz :-D U nas póki co też Ignaś, ale bez przekonania jakoś :p

U mnie też jeszcze 100% pewności nie ma :-D:-D:-D

NULINI śniłaś mi się ! :-p właśnie sobie przypomniałam :-D było spotkanie forumowe gdzieś w ogóle na jakiejś plaży i ja strasznie zachlałam dzień wcześniej i po mnie gdzieś przyjechałaś i mnie wyciągałaś :-D :-D

Buahahahahaha :-D Niemożliwe, musiałaś zachlać z nami na spotkaniu :-D

alecta,
oooo nie moja droga! Sieciówki to zło! Moja mama do sieciówki nie wejdzie, tylko Monnari, TkMaxx, żadne tam byle co typu Orsay czy Mohito, bo tam za tanio :baffled: Moja babcia tak samo, tylko moją babcię na to stać. No i oczywiście jak ja kupuję używki czy to w lumpie czy na Allegro to larum przez tydzień, bo jak można w używanych ciuchach chodzić :baffled:

ja bardzo lubię lumpki i allegro,są tam fajne rzeczy prawie zawsze markowe i do tego mam pewność,że pół miasta nie będzie tego samego nosić :tak:nie mówiąc już o cenach

Ostatnia edycja:
ALECTA - przyzwyczajasz się do Lilii ? :-D :-p dziwnie się teraz u Ciebie to czyta po tylu miesiącach z Manią ;-)

DOGGI - no wziął sobie to skręcanie do serca on nigdy takich rzeczy nie robił wychowany bez ojca więc takie prace domowe to jeszcze kilka lat temu to czarna magia była ;-) teraz już jest coraz lepiej i widać że mu zależy żeby wychodziło :-D dumny wtedy taki chodzi :-D :-p

CO JA MAM ZJEŚĆ !? -_- mam : mleko, mąkę, cukier, jajka, masło, chleb, dżem, cebulę, ziemniaki, marchewkę i płatki :-p :-D

Hej u mnie dzis w koncu slonce z rana!!! Tylko pewnie smog na maksa ale przynajmniej psychicznie lepiej jakos :)

Alecta zdrowka dla ciebie duzo!

Nulini czyli u Was Ignas bedzie, coś mnie chyba ominelo hehe my dalej bez imienia :p

Moj sie rusza duzo wiecej niz Jasiek. Zalezy tez ile sie ja ruszam w ciagu dnia bo kopniaki i rozpychanie najlepiej czuje jak usiade albo położę się.

Ja robie na jutro ciacho czekoladowe z nutella mniami :)

Jak Femme no powoli staram się przyzwyczajać chociaż jeszcze się waham.
Stwierdziłam jednak, że skoro Ł poszedł mina rękę z Tymonem to jeśli się uprze przy Lilii to nie będę się sprzeciwiać.
Co innego jakby wybrał imię, które mi się w ogóle nie podoba :p

NALEŚNIKI Z DŻEMEM!

reklama
bada, ja uwielbiam licytacje na Allegro, w lumpach niestety nie umiem nic dla siebie znaleźć :-(

femme, biszkopt, płatki z mlekiem, chleb z dżemem i na dokładkę sałatka jarzynowa :-D

gosiane, bijemy się wciąż z myślami, ale jakoś Ignacy chodzi po głowie :-D

Do góry