reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Megami jasne. Tyle ze w dzisiejszych czasach jak sie slyszy o tych wszystkich chorobach ktore spotykaja dzieci to az wlos sie jezy na glowie :-\

Yggam teraz wszystko tak robia. Sprzet agd tez jest nastawiony na 2, 3 lata sprawnego dzialania wlasnie po toxby wymieniac. Moj byly kupil naroznik w agata meble za niecale 3k. Po dwoch tygodniach czesc o ktora sie opieralismy zaczela sie rozklejac a w pustej skrzyni na posciel odpadl spod. Na szczescie przyjechali naprawic i ci faceci mowili ze ciagle maja reklamacje do tych naroznikow. Tyle ze w sklepie nikt tego nie powie :-\

Nulini, emilchen ja to samo. Wczoraj bylam na szkole rodzdnia, potem caly daien w domu a jak o 19usiadlam na sofie to zasnelam. Oczywiscie tel od tesciowej mnie obudzil :-\
Kciuki za meza :-) swoja droga troche dziwnie ze na koniec miesiaca idzie zamiast od pon ;-) nulini a tj tez tylko na 14 czy na rano tez bedzie chodzil?

Alecta szybkiego powrotu do zdrowia!

reklama
Doggi, ja się zgagi bałam wczoraj, bo pizza na kolację, ale na szczęście nocka bez atrakcji :-D

karpanna, ja na samym początku ciąży też spadłam kilo czy dwa, ale wagę liczę od dnia ważenia w 4tc.

agulqa
, też jesteśmy w szoku, bo liczyliśmy, że pójdzie do pracy w poniedziałek, no ale skoro chcą na 2 dni starego miesiąca, to niech mają :-p Zmiany są chyba dwie, 6-14 i 14-22, ale kiedy i na jakie będzie chodził, to się dowie dopiero dziś ;-)

Zimnica cholerna, ale słoneczko grzeje :-D
Poczekam, aż się ociepli i idę zrywać naklejki do klubu, a później chyba kupię ser , bo BIAŁE SERY I TWAROGI -20% DO NIEDZIELI W BIEDRZE i zrobię mężowi serniczek :-p

hej!

u mnie słońce, więc robię pranie, żeby skorzystać jeszcze z ekologicznego suszenia ;-):-D

trzymajcie kciuki, żeby się dodzwoniła do gin i coś sensownego ustaliła, ech.

Nulini, powodzenia dla mężola! i chyba też skoczę po ser na sernik. zrobię na 1, bo zawsze po grobach idziemy do babci na kawę, to będzie jak znalazł :tak:

yggam, nie no, 1000 ze sprężynami itp. to jeszcze nie taka tragedia. ja widziałam ceny od 1500-2500 i to chodziło o samo obicie materiałem :baffled:. a ja mam w moim narożniku siedzisko popękane (skóra ekologiczna), a tak poza tym wszystko z nią ok, więc szkoda wymieniać na nową. wystarczyłoby pokryć nowym materiałem i super. nic, muszę się do jakiegoś wybrać na rozmowę.

Nulini ja zgage miałam codziennie bez względu na to co jadłam i czy w ogóle jadłam codziennie około 18-19 miałam zgage i nic tego nie zmieniało, a teraz od kilku dni odpoczywam od niej :D

Karpanna banoffi jest dobre i szybkie!

witam czwartkowo :happy2: spotkałam na mieście koleżankę,też ciężarówkę i się zagadałam,aż syn starszy dzwoni-mamo Ty idziesz,czy nie? bo on na 9 do szkoły,a bez mamy ani rusz :-pi zaczyna się -mój 11-latek zaczyna marudzić na ubiór,wyszło,że ma same słabe bluzy :-pja naprawdę wolałam jak byli mali :-D

która to kupiła tą suszarkę ? sprawdza się ? zdawać relację :-)

ja wczoraj poszłam spać ze zgagą,bo zjadłam kolację,a zwykle:tak: nie jem i kara musiała byc :-D

zdrówka dla przeziębionych :happy2:

pierwsza Grudniówka rozpakowana w 35 i 3 (ale pewności nie mam) tak więc i do nas coraz bliżej

Ostatnia edycja:
karpanna, wszystkie "moje" ciasta są na wątku kulinarnym, ale raczej nic z owocami. Znalazłam jeden banalny przepis, zaraz wrzucę.

sprite, trzymam kciuki!!! Też myślałam, czy na weekend nie zrobić sernika, zobaczę, kiedy mi się będzie chciało :-p

Doggi, no właśnie w pierwszej ciąży miałam zgagę bez przerwy, a teraz jeszcze mnie omija :-D

bada, to niestety niezależne od naszych dzieci, wystarczy, że Antek będzie miał w klasie kilku snobów, którzy natłuką mu do głowy, że nieoryginalne ciuchy to obciach i się zacznie :-(
Mój najmłodszy brat tak miał, całą podstawówkę chodził do klasy z takimi chłopakami, których rodzice sra.li kasą i zawsze się z brata nabijali, że ma "zwykłe" ciuchy, a nie Nike, Adidas, etc. No i trzeba było tylko takie kupować, bo brat wrażliwy i strasznie się przejmował opinią kolegów :baffled:

Mnie na szczęście ostatnio zgaga nie odwiedza.
I dobrze, bo wcale za nią nie tęsknię :-p

Bada, moja Nikola ma 5 lat i już narzeka w czym to ona do przedszkola nie chce iść, a co to później będzie:confused:

Pozbyłam się potworków więc śmigam do łóżka kończyć szalik dla Tymosława, bo Nikola już komin ma zrobiony, a on bidny nadal czeka.
Zamieniłam poranną kawę na herbatę z miodem i cytryną, mam nadzieję,m że moje poświęcenie na coś się zda:-D

reklama
Dzień dobry ;-)

Wiecie co wczoraj mój odwalil... Komoda juz w 90% złożona i zauważył ze ma dwie deski do góry nogami :-o i wszystko trzeba było rozkładać :angry: wiec dzisiaj od nowa... Wiedziałam że za pięknie szlo :dry:

Ja dzisiaj się z łóżka nie ruszam może porządek w ciuszkach zrobię przygotuje juz do prania ;-) i to będzie moja misja na dziś :-D

Alecta zdrówka!

Nulini &&& za męża :-) dzięki za info musze iść po twaróg :-D

Doggi fajnie ze zgaga odpuściła. ;-)

Emilchen jak się nic nie robi to męczy bardziej niż normalny dzień z ruchem :p

Karpanna my poszerzyliśmy stratę ulubionej maskotki 2 lata temu nie było to fajne :-/ płakałam razem z córką :-/

Sprite &&& ;-)

Do góry