reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej. My właśnie wróciliśmy z dnia matki z przedszkola. Bardzo fajnie panie wszystko wymyśliły.

nieobecna, głowa do góry. Ja też ciągle myślę, że coś się złego stanie. Najpierw piersi mi zwiotczały - strach, później dziecka na USG nie było widać - panika. Ostatnio gin mi powiedziała, że widzi dzidzię...nie możemy się poddawać. Mam cały czas pietra, że będzie coś nie tak, ale to do niczego nie prowadzi. Teraz biorę luteinę i duphaston więc do końca nie wiem czy objawy są ciążowe czy po lekach.

Sama nie wiem czy po antybiotyku czy od ciąży, ale co coś zjem to mi niedobrze. :baffled: Nawet moje kochane pistacje mi zaszkodziły dzisiaj...

Nulini, jeżeli dziecko urodziło się po 31.12.2012 to wymagane jest zaświadczenie z US o dochodach za rok poprzedni.
Doggi jak dobrze, że nie tylko my jesteśmy takim specyficznym małżeństwem hehe.

Jezuuuuuuu jak mi niedobrzeeeee!!!!!

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

A mi się zrobiło niedobrze rąk ekstremalnie jsk zjadłam dziś szpinak który kocham normalnie wkładając do ust i.mi się aż unosiło wszystko :/

Ciekawą rzecz zauważyłam, takvjakby całe sadelko z nóg przeszło na brzuch, nogi mam coraz szczuplejsze, w spodniach luz wszystkich a brzuch wystaje, jak luźnej bluzki bym niebubrala wystaje mi brzuch, co jest tragiczne bo wygląda tak jakbym miała otyłość brzuszną ;( wyglądam jak bocian ;(

bada m., u mnie jest "presja" na chłopca, z resztą ja też chciałam bardzo mieć synka (wiadomo - synuś mamusi :-D), ale córeczki są wspaniałe i dokładnie tak, jak piszesz - chcę dziecko, nieważne jakiej płci, kochać będę całym sercem :-D

Doggi, hehe, ja mam z mężem podobnie, u nas są nietypowe czułości :-D Moja intuicja działała nawet na koleżanki, co któraś zachodziła, to po jakimś czasie im mówiłam, że będzie córa/syn i się sprawdzało :-D

Żelka, wiadoma rzecz, że zdrowie na pierwszym miejscu, ale któż zabroni gdybać i marzyć :-D Z tego Twojego kalkulatora wychodzi mi dziewczynka, ale mnie nawet w tym chińskim się nie sprawdziło, bo pierwszego wróżyło chłopca :-D

Wiecie, na co mam największą ciągotę?
Na chleb z masłem :szok:
Mogłabym żreć bez przerwy...

Nulini to ja mam taką koleżankę czarownice która też jsk tylko się dowie ze ktoś ciąży ona mówi ze będzie chłopiec albo laska i zawsze się sprawdza takiego ma nosa do tych spraw ;) mi mówi ze dziewczynka mam nadzieje ze się nie pomyli ;)

reklama
Do góry