reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa współczuję sąsiadki.
Ja już po skończonym remoncie bym jej jakoś dowaliła żeby wiedziała, że nie może sobie pozwalać. Jak nie postawicie granic to później będzie z pretensjami przychodzić, że dziecko płacze :-/

Jest weekend, nie muszę wcześnie wstawać żeby dzieciaki do przedszkola odwieźć i oczywiście nie śpię już od 6:30..
Młody już na pełnych obrotach więc nici z dospania.

Ostatnia edycja:
reklama
Agulqa- no to faktycznie wredne babsko. Musicie jej trochę pokazać że z Wami tak nie można bo taki typ to się będzie o wszystko czepiał.

Ale miałam ciężką noc, brzuch mnie strasznie boli i nie mogę spać:(

Alecta spoko ;-) ja tez od 6.30 nie spie... a co do niej to raz mi tylko przyjdzie i powie ze jej placz przeszkadza i wiecej jej sie nue bedzie chcialo. Bo ja jestem cierpliwa ale glupocie mowie stanowcze NIE. Choc ona moze tego nie skumac, nie ma dzieci, za to ma dwa pieski...

Jak sie wprowadzimy to na pewno nie odpuscimy. Ł uwielbia takie akcje ;-)

emilchen - zastrzyki nie mam na zaparcia bo ich nie mam, męczę się z hemoroidami.

Nic nie mówcie o dolegliwościach bo ja już marzę o styczniu.
Od wczoraj doszła bolesność kości ogonowej. Może to od długiego siedzenia....
W ogóle to od tej kości się wszystko zaczęło. W maju tak mnie rozbolała kość że przez 12 h nie dało się na nią usiąść. Wcześniej już kilka dni czułam ból ale nie zwracałam na to uwagi. Poszłam do lekarza rodzinnego a stamtąd do szpitala. Jak usłyszeli że spóźnia mi się okres kilka dni wzięli mnie na usg a tam... fasoleczka :-) dostałam zastrzyk i maść i nic więcej nie robili bo nie mogli i nie wiem co z tą kością.Od maja był spokój a teraz znów. Ja mam już dość. Ma tak któraś że tą kość ma obolała że ciężko usiaść. Czy tylko ja jestem jakaś dziwna??:-(

Jezyk witaj w klubie :(

Agulqa_b moi znajomi tez kupili mieszkanie jakiś czas temu i yo samo przechodzą ale co najlepsze? Lisciki i głupie gadki dostają od gostka który tam mieszka ma około 25 lat bo T pamięta go ze szkoły jako gówniarza :p i on tam sam mieszka i sapie o wszystko...

Karpanna tez miałam takie bóle ogonowej na wcześnie gdzieś od miesiąca wogole nie boli tylko sam krzyż

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Współczuję dolegliwości :-/ masakra u was :-(
U mnie choroba się rozkrecila zasmarkana leżę głowa mi pęka i do tego gardło... A w czwartek na sesję się umówilam jak 3 raz będę musiała odmówić to mnie fotograf chyba zje :-/

A.taka piękna pogoda...

agulqua, ale tak to już czasami bywa w bloku. Nasi sąsiedzi z za ściany też tacy hm...dlatego nawet nie wypuszczam młodego na trawnik przed blokiem, bo mamy taki ogrodzony bo przeszkadza. Wolę iść do mamy na podwórze.

Ja pier*****le. Myślałam wczoraj, że się wścieknę. Wieczorem się myję, a tu co? Hemoroid. Myślałam, że się popłaczę...nawet nie pytam czy może być gorzej bo może. Ale żebym chociaż zaparcia miała, a tu może 2 dni jakieś miałam wcześniej...wychodzi zbyt długie siedzenie. Jak nie urok to ...

reklama
Doggi - a pytałaś lekarza skąd ten ból kości przy siadaniu może ? Samo przeszło czy coś robiłaś?
McPearl - współczuje hemoroida, może się wciągnie. A wcześniej miałaś też z tym do czynienia? Chirurg mi mówił że nie trzeba mieć zaparć, po prostu ciąża. Duże ukrwienie dołu, ciężar macicy która napiera na jelito itd.
Trzeba przeżyć dziewczynki.
Aha dużo z Was pisze że na zgagę pije mleko. Nie róbcie tego!!! Mleko jest zasadowe ale dostając się do żołądka w przeciągu chwili robi się kwaśne i zgaga się potęguje.
Ja też na nogach wcześnie od 6.20 u nas to standard.

Do góry