reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
karpanna, nigdy żadnego problemu z hemoroidami. Muszę więcej leżeć, chodzić. Przeczytałam o babcinym sposobie smarowania miodem, może pomoże. A suwaczki to po prostu dany rodzaj. Jak zakładałam swój to można było odliczać do porodu albo wiek ciąży.

Hej ja od 8 w lab siedze na glukozie. Nie pozygalam sie wiec jest niezle hehe. Wogole u mnie mają w lab glukoze o smaku cytrynowym,jak milo hehe. Jeszcze 40 min czekania.
Karpanna powaznie z tym mlekiem? Ja sie nim ratuje plus migdały. Z koscia ogonowa nie miałam problemów, mnie okropnie krzyże bolały ale ostatnio jakos przeszlo samo.
Jezyk kurcze az tak cie boli? Moze to trzeba skonsultowac z ginem jakims?
Agulqa jaaaaka baba wstretna, współczuję sąsiadki. Szkoda bo fajnie jest mieć jakiś spoko ludzi za ścianą a nie jakaś neurotyczną babę.

Karpanna mówiłam i powiedział ze to normalne w sensie ze wiele kobiet odczuwa tam ból :/ nic z tym nie robiłam nagle po prostu przestało boleć. Ale bardxo pomogła mi poduszka motherhood której nienawidzi mój mąż bo nie ma do mnie dostępu przez nią :p a daje dużą ulgę i na krzyż o brzuch jak się stawia czy mam skurcze też lepiej się układa
Ja mam 109 dni i tez boje się ze przenoszę :(

McPearl- Co do miodu to nie wiem czy to dobry pomysł. Miód to cukier a cukier uwielbiają drożdżaki a hemoroidy sprzyjają grzybicy. Z naturalnych sposobów słyszałam teraz od pielęgniarki o tłuszczu gęsim. Chyba chodzi o wygrzanie. Zapytaj lekarza. Jak to początek masz szanse to zniknie. Mnie ratuje tylko zabieg po połogu.

Szukam chirurga w Bydgoszczy ale żadnych info nie mam bo nie mam znajomości może ktoś z Bydgoszczy czy okolic ma namiary.

Gosiane- byłam u lekarza w czwartek, wszystko jest ok. Po prostu taki chyba mój popieprsony urok ciąży, że im wyżej tym sto razy gorzej. No i oczywiście lezenie i leżenie.

reklama
Do góry