reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa w tę stronę to żaden problem jak z płcią pomyłka wyjdzie. Kupujesz różową opaskę na włosy, 2 różowe bluzeczki i jakieś półśpiochy i łączysz dowolnie z chłopięcymi, bo to raczej neutralne kolory. Jak u mnie córunia okaże się chłopcem to będzie występować w odcieniach różu, bo zakupów nie planuje. Ale sukienek bym mu oszczędziła;-)

reklama
Żale się T... "czemu moje ciążę są takie durne i nie mogę mieć normalnej cywilizowanej ciąży?!" a T na to "bo ty nie jesteś normalna, normalna baba ciąża normalna, baba wariatka to ciąża jaka ma być?" dawno w łeb nie dostał ode mnie :p

Tasia wiem wiem. Tyle ze mam body w radiowozy policyjne (ale co, laska tez moze w policji pracowac ;-) ) i spodnie z naszywka autek ;-) ale poza tym tak jak mowisz, jakies jasne polsoiochy czy cos i gra ;-) body spiochy i pajace jak sama kupowalam to raczej beze, unisexy ;-)

Goferek ojjj ja tez :-)

Doggi moglas walic :p

Ale mam sasiadke na nowym mieszkaniu... ostatnio wychodzimy z m8eszkania a jej mamusia przyszla i do domofonu sie drze "posprzatali ci juz ten syf po remoncie?" Wczoraj byoam na chwile w spoldzielni i baba pierwsze co "jak juz musicie ten remont robic to chociaz klatke zamieccie bo sie sasiedzi skarza" wiec powiedziaoam pani zgodnie z prawda ze prawie codziennie jestesmy i myjemy klatke. Dzis Ł poszedl na mieszkanie i chlopacy mu mowia ze jak przyszli to do drzwi byla przyczepiona karteczka "prosze umyc klatke". Najleosze ze to moja sasiadka z naprzeciwka :p wkurza mnie baba bo chyba nie pamieta jak remont robila. Chlopacy klada gladz i szlifuja i niestety dwie pary drzwi to zamalo. I z mieszkania sie wynosi sila rzeczy. A ja nie zamierzam 24h na dobe na mopie siedziec...

T gada cis oli w sensie coś tam nakazuje zabrania i Ola juz ma tą swoją minę focha i T mówi "co już tatusia nie lubisz?" a Ola "lubię cie tatusiu ale nie lubię jak się tak zachowujesz" baaang i po starym ;)

Agulqa_b oj oj to sie zapowiada wesoło, uwielbiam takie upoerdliwe baby... Trzeba jakiś plan na nią stworzyć :D poś tytułem starsza pani musi zniknąć ;)

Doggi najlepsze ze ona chyba nawet 40lat jeszcze nie ma... ale chlopacy mieli polewke. Tym bardziej ze jeden z nich jej kiedys pokoj remintowal i mowi ze mial z nia spiecie bo pizgnieta :p ł stwierdzil ze skoro co tydzien kto inny sprzata na klatce to nasza kolej juz minela i teraz niech ona sprzata :p a ja napisze na tablicy u nas na klatce ze nie zycze sobie zeby ktos mi smieci na drzwi przyczepial :p

Doggi, wiem co czujesz, ja tez caly czas sie czuje nazarta I do tego zgaga, Cale szczescue ze zgaga tylko wieczorem. Mi pomaga gaviscon.

Agulqa, wspolczuje, co za babostwor :( nie ma to jak na starcie miec jazdy z sasiadami

Indi no dokladnie, tym bardziej ze my w bloku nowi i jako jedyni tacy mlodzi bo tam prawie same dziadki mieszkaja. Wiec baba chyba mysli ze moze nas gnebic i wkurzac.

reklama
Indi ja tez mam taka nadzieje bo nie bedzie chcialo mi sie co drugi dzien wzywac policji o 22.05 ze psy glosno szczekaja ;-)
Zrobimy remont na spokojnie z jak jej cos nie pasuje to na czas naszego remontu moze isc do mamusi blok obok ;-)

Do góry