reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Gastrotuss jest dobry na refluks:) na zgage powinoen też pomóc.

Padam po treningu. Mama dzwoniła że jutro przyjedzie pomyc okna i ogarnąć chatę :D

reklama
Agulqa_b taka mrożoną nie upieczoną? :p
Ja uwolniłam dojce i się położyłam i trochę mi lepiej już, ale dalej pali mnie ech jeszcze tylko niecałe 110 dni ;)

Doggi, agulqa ja mam też pełen zestaw - zgaga, refluks, uczucie pełnego żołądka, w którym nagle zaczyna mnie ssać z głodu! Do tego sikanie kilka razy w nocy no i w dzień wiadomo, no i wracają zaparcia, nie tak straszne jak na początku ciąży ale jednak :baffled:
W dodatku boli mnie po lewej stronie między żebrami, w jednym konkretnym miejscu, tak jakby mnie ktoś tam dźgnął kijem???Co to ma być? Boli codziennie od jakichś 2 tygodni, a najbardziej jak siedzę - jak chodzę lub leżę to mniej.

Naprawdę będzie już coraz gorzej?? :szok:

karpanna no widzisz, ja nie wiedziałam, że clexane jest też na zaparcia? Czy jak to jest?

Agulqa_b cały czas jak piszesz o sobie i swoich objawqch mam wrażenie jakbym pisała o sobie przy oli, dlatego tak bardzo wydaje mi się ze będzie u ciebie laska :p bo cały czas widzę przy tobie córkę i yo pewnie z tego wynika ze ja tak przy oli wszystko miałam

Emilchen ja zaparć nie mam wręcz przeciwnie :/ no a będzie coraz gorzej, ostra jazda zaczyna się po 32tc ;)

Clexane na rozrzedzenie krwi po operacji kolana musiałam się dźgać tym :/

Zrobiłam eksperymentalny placek i wyszedł bardzo fajnie.
Gdyby tak moja mama mogła mi w myciu okien pomóc...ale ona niestety sama ze sobą nie najlepiej.

Tylko nie mówcie, że będzie gorzej bo ja już nie mogę. Posiedziałam dzisiaj trochę w kuchni, obiad, placek i plecy pękają, brzuch twardy i ciągnie.

Była u mnie dzisiaj babka i namówiła mnie na zostanie konsultantką Avon. Dobrze, że to nie jest jakoś obligatoryjne by zamawiać...ja nie używam dużej ilości kosmetyków.

Jezyk mam to samo w ogóle wydaje mi się jakbym była dobre 10 lat starsza :/ mam nadzieje ze po porodzie moje odczucie wieku wróci do 23 lat a nie będzie na 40 latach ;)

reklama
Doggi jeszcze do tego mam (glupio pisac) gazy. I to takie ze Ł mi powtarza ze hitler z komora gazowa przy mnie to pikus :p no ale to pewnie dlatego ze na sniadanie zjadlam tosty, pozniej sernik i pepsi, mleko na zgage, kapusniak na obiad, mleko na zgage, i pizze z pepsi na kolacje :p boshe jak moj zoladek to zniesiem:p
Co do corki nie mialabym nic przeciwko, bo wsio mi jedno tyle ze juz duzo chlopiecych rzeczy mam i co wtedy?:p

Jezyk ja stara sie nie czuje ale ciezka gruba i obolala owszem ;-)

Do góry