reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja, odpukać, nie miałam zgagi od kilku dni.
Boje się tylko, że jak wróci to tak o sobie przypomni, że będę dłuuuugo zdychać...
Ostatnio na zgage pomógł mi mix Renie i mleka :p

Dzisiaj postanowiłam nie robić sobie drzemki.
Może dzięki temu w nocy normalnie pójde spać chociaz czuję, że powieki mi się już coraz cięższe robią.
Po 15 pojadę po dzieciaki to się trochę ożywię :)
Później mężowi obiadek wróce robić co by sobie ciepły i świeży zjadł i jakoś do końca dnia dotrwam ;)

Marcioszek- co robić? Brać brata:)

Doggi- teraz czekaj na nowy projekt, tamte co są pokazane to już się odbyły. Niedługo powinni dać cos nowego. No i zagladaj na e-maila albo tam w zakładkę swoją, dostaniesz zaproszenie na projekt i będziesz musiała napisać dlaczego Ty się nadajesz:) lanie wody jednym słowem.
Ja się zalapuje z trnd na co drugi, dlatego pewnie teraz się nie uda.
Zupki to testuje z tego drugiego linku.

Agulqa , Indi my dla Domi mieliśmy tylko łóżeczko i w naszej komodzie zrobiłam jej miejsce na ubranka. Teraz w pokoju też ma te dwa meble. Dopiero teraz mam w planie kupić jej mebelki a te z jej pokoju przestawić Małej. Kołyskę dostanę teraz od siostry, ale tak to bym nie kupowała.

Agulqa
Twoja sis zachowuje się jakby miała lat 13. To tyle mojego komentarza

Femme
u nas taki problem z chrzestnymi był przy Dominice. Teraz chcemy drugie połówki tych chrzestnych Dominiki. Fajnie się zgraliśmy w te 6 osób. Dodam, że to znajomi nie rodzina.

Aza
ja znalazłam super zestaw Mammut używany za 800 zł. Szafa, łóżko, 2x komoda , stolik nocny, mały regał i stolik z krzesłami, u mnie w miejscowości. Ale na żywo nigdy nie widziałam tej serii. Czyli polecasz? Bo akurat rozstawiłabym po pokojach dziewczynek i miałabym spokój z meblami na kilka lat.

Jezyk
a nie chcesz mojego męża na chrzestnego? Bo u nas żadne z nas nie ma chrześniaka/chrześnicy. Katolik praktykujący- polecam. Daleko mieszkamy, ale będziemy dbać o kontakt;-). Co masz takiego z ulicy barć;-)

U nas Domi cały czas z katarem i teraz suchy kaszel się zaczął. Jeść nie chce, ale akurat ona z tych wszystkożernych więc jak się przegłodzi jeden dzień to nic nie będzie. Wieczorem zrobię jej jajko, bo to zje prawie zawsze. Pije normalnie.

Powtórzyłam się więc kasuję

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wole nie kupować z rozmiarami podanych w miesiącach no jednak dziecko dziecku nierówne i niektóre dzieci mając 0 miesięcy mają już na dzień dobry 62 ;) wiec zdecydowanie wolę rozmiary podane w cm ;)

Do góry