reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Marcioszek, a kto powiedział, że chrzestni muszą być z rodziny? Jak macie jakiś dobrych znajomych to czemu by ich nie wziąć. No chyba, że nie ma (jak u mnie :-D) to trzeba się głowić.

Karpanna, z tymi rozmiarówkami to różnie jest :/ Dla mnie 56 (0-3), 62 (3-6), 68 (6-9), 74 (9-12), 80 (12-18), 86 (18-24), 92 (2 lata), 98 (3 lata) itd. Tak by przynajmniej to wychodziło :-D Ale to wiesz, rozmiar rozmiarem, dziecko dzieckiem i w ogóle :confused:

Ooooo nie wierzę! Słoneczko wyszło :happy2:

reklama
ALECTA - Ja nic nie musiałam przynosić tylko dane typu pesel itp ale np moja koleżanka ma taką sytuację jak ty mieszka na wiosce i jak wpisała męża to jej zwrócili uwagę bo wiedzieli że jest inaczej ... :sorry2: i musiała zmienić dane po prostu na ex

TASIA - często znajomi lepsi od rodziny :-p zdrówka dla Domi

Ja już po pierogach mniam mniam :-D :-)

Jezyk no widzisz jak się szybko dogadałyśmy:-). Bo u nas naprawdę nie ma szans na bycie chrzestnymi. Jedni przyjaciele akurat są jedynakami i będą u nas, więc czekam na ich potomstwo. Druga para co będzie u nas to ma tyle rodzeństwa, że musieliby sporo dzieci narobić biorąc pod uwagę, że chrzestny domi ma 6 rodzeństwa.

Tasia ja nie mam wyobrazni jaka ta komoda duza bedzie, ale moze sie pomiescimy...
Mysle ze niejedna 13latka nie walilaby tak glupich tekstow
Co do chrzeatnych to ja nawet nie mam jakis super znajomych. Tzn niby mam taka kolezanke z kalisza i kumpla z poznania ale jakos na chrzestnych mi nie pasuja :-(

Alecta kumam, dzieki :-)

reklama
Megami no impreza jak nic. Aż mi się przypomniało jaką ja fajną studniówkę miałam, o tej prawdziwej mówię. Muszę płytę sobie kiedyś włączyć, bo z moim mężusiem już na studniówce byliśmy razem:-D

Agulqa a nie masz jakiejś szafy na przedpokoju czy gdzieś? Na początek możesz tam wydzielić miejsce dla Roberta. Ja miałam na przedpokoju komodę, bo w sypialni się już nie mieściła z łóżeczkiem. Trochę latania, ale ja przygotowywałam sobie na przewijaku awaryjny zestaw ubrań i miałam przybornik na łóżeczko taki z materiału i tam wszystkie kosmetyki. Nawet pieluchę przygotowaną żeby nie nurkować w paczce.

Do góry