reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi, bo tu jeszcze taki trochę zaścianek jest.
Wiesz coś w stylu Rancza Wilkowyje, że co niedziela cała wieś w kościele ;)
Ja się zawsze śmieje, że tylko nasza rodzina to takie antychrysty:-D

reklama
Alecta to ile ząbków jeszcze Tymkowi brakuje? Ja marzę już o końcu ząbkowania, bo u nas każdy ząbek to gorączka i katar. Teraz przebiły się górne trójki, dolne już widać pod skórą, ale jeszcze wszystkie piątki:baffled:

Tasia no właśnie problem w tym, że ja myslałam, że on już wszystkie ma:baffled:
Jeśli faktycznie mu cos brakuje to będą to na pewno 5tki.

Alecta ale u nas podobnie :p a zgc nie taki mały. Ostatnio w niedziele gdzieś jadę z T i tłumy ludzi maszerują do kościoła a T do mnie "tyy co się dzieje gdzie ci ludzie idą?" a ja mówię "T niedziela, godzina 10.30 kościół, coś ci to mówi?" i on był silnie zdziwiony że ludzie jeszcze chodzą do kościoła. No ale my jesteśmy przez proboszcza wyklęci jeszcze za sprawą teściowej, która mu się postawiła ;)

Witam sie porannie! :-)

Kasiek po takiej mieszance tez bym nie mogla spac :p

Nulini ja przez okres studiow pracowalam w tyg a w weekendy szkola. Na poczatku w kaliszu wszystko, pozniej mieszkalam i pracowalam w pile, a w weekendy szkooa w kaliszu, pozniej to samo tylko warszawa a na koniec poznan. Dojezdzanie mnie wykonczylo i nie mialam wtedy sily nawet mysoec o dyskotekachn:p

Aza pewnie ze sie pochwale. Ja tez nie m8ge sie doczekac mieszkania, mebli i w ogole wszystkiego u siebie. Dzis razem z Ł jadlam sniadanko i przyznal ze tez ma juz dosc mieszkania tu i na nowe wrzucimy tylko materac i bedziemy happy :-) reszta w trakcie :-)

Ja nie mam pomyslu na mebelki dla Roberta. No i poki co tez kasy. Musimy kupic lodowke, meble do salonu. Eh skad brac siano?

Bada ojjj tak imprezy typu sylwester, wesele i bale karnawalowe uwielbiam ;-)

Alecta ja tez sie smieje ze u nas ranczo wilkowyje, szczegolnie pod sklepem to widac :-D

AZA, to nam się zabawki na szczęście zmieściły w tych schodkach, ale właśnie jeszcze zabawki dla noworodka :szok: Bardziej się martwię gdzie ja ciuchy pomieszczę :baffled:

bada, u mnie taka bryndza z weselami, że ostatni raz byłam 2 lata temu :-( A sylwki przeważnie domówki i też słabo z tańcami :-(

Doggi, no ja co tydzień zaledwie, w sensie do klubów, bo puby, piwka, etc. to fakt, codziennie :-D

femme,
gratuluję zakupu!!!

alecta,
buahahahahaha, jakby u mnie takie coś w kościele ogłaszali, to W ŻYCIU bym się nie dowiedziała, bo nikt z rodziny, ani ze znajomych, ani z młodych sąsiadów nie chodzi :-D

Matko, nie mówcie mi o kościele, bo ja się muszę wybrać do kancelarii zapytać, czy siostrzenica męża może być chrzestną :baffled:
I zaś się zacznie gmeranie w papierach, czy kolędę przyjęliśmy (w tym roku na szczęście tak, bo był genialny młody ksiądz, wpadł na 5 minut i poszedł :-D), czy do kościółka chodzimy, etc... Wrrrr...

To ślubowanie 30 września... A Nina na galowo ja z aparatem -_- jaki ze mnie mongol nie do wiary :p dobrze ze na ciążę mogę zwalić haha

Doggi no właśnie zaczęłam łykać witaminy 3 dzień haha :p coś do mnie nie przemawiają :p wczoraj w pizza hut w barze sałatkowym się najadlam wszelakich zielenin i wypiłam świeży sok z jabłek... I dzisiaj mnie rozłożyło -_- musze tez sobie taki syrop imbirowy załatwić

Karpanna o losie :-/ 2h szok co oni tam robili :p hymn ciekawe jak u nas z legitymacjami

Co do dyskotek to uwielbiam tańczyć nawet za czasów młodości (haha jak to brzmi) tancerka w klubie byłam (nie erotycznym żeby nie było :-D :p) z tym ze takie tam zwykle potupajki mnie nie kręcą Lubie duże imprezy z odpowiednią muzyka ;-)

Alecta :-o:-o nie normalni... W kościele zadyme bym robiła co za pomysł w ogóle :-/

Agulqa... Jak znajdziesz magiczny sposób na wyczarowanie kasy na to wszystko daj znać mi też się przyda :p :p

Nulini nie mów nic o chrzcinach :p my kompletnie nie mamy pomysłu na chrzestnego... Mogą być dwie chrzestne? :-D

Nulini ja dopiero w przyszłym roku muszę się wybrać po głupią zgodę czy cuś na chrzciny w innym kościele, bo we Włocławku będziemy robić.
Chociaż z Tymkiem nie byłam, może teściu teraz też tak załatwi, że się bez zgody obejdzie:p

My już mamy chrzestnych wybranych :D
Chrzesną będzie siostra Ł (jedna jest crzesną Tymka), a chrzestnym narzeczony własnie chrzestnej Tymka hehe.

Ostatnia edycja:
Femme on jest mega szybki do zrobienia a ten imbir ładnie wyżera syf chorobowy :)

A ja o chrzcie nawet nie myślę. Najpierw muszę urodzić potem będę myśleć o innych rzeczach ;)

reklama
Do góry