reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mnie zawsze mąż podjada i szlag mnie trafia, że sam sobie nie zrobi :wściekła/y:
Młoda jakoś nigdy :-D

WOHOOO!!!
Wiele wskazuje na to, że jutro uderzam z tą znajomą, co przyjeżdża na weekend, na dicho, o matko, czy ja jeszcze pamiętam, jak się imprezuje??? :-D:-D:-D Ale się jaram :-D:-D:-D

reklama
A ja dyskotek nigdy nie lubilam. Moze ze 3razy w zyciu bylam...

Zaczelam robic dla Roberta "zabawke". Nid wiem kiedy skoncze bo musze na allegro zamowic kilka rzeczy. Wczesniwj nie zamowilam bo nie wiedzialam kiedy sie zabiore, jak wyjdzie itp itd wiec czasu mi zejdzie. Ale co tam. No i ciekawe co z tego wyjdzie bo to mij debiut :-D

Udało mi się zrobić glukozę i wszystko ok. Kardiolog przepisała mi lek na wszelki wypadek gdybym miała często te ataki i kazała zrobić echo serca. Jednak jak wyszłam od lekarza dostałam jakieś osłabienie, oblałam się potem i ręce mi się trzęsły. Zjadłam szybko bułkę ale dopiero przeszło mi jak wypiłem słodki sok. Może cukier w drugą stronę mi spadł, organizm się przyzwyczaił do dużych dawek glukozy hehe... Teraz siedzę z mężem i czekamy na Fidyka :)

Nulini mówisz tany-tany Ci sie szykują... dobrze masz z tym małym brzucholem :)))

Alecta męża masz superowego o czym zapewne sama dobrze wiesz :)))) Co do dzieci to są baaaardzo do siebie podobne i jakie cudne :)))

Agulqa a co robisz dla Robercika?

A ja zjadlam wedzonego halibuta, potem kanapke z nutllą a przed chwilą ogorka kiszonego wlasnej roboty...bosche! A teraz zasnąc nie moge.
.chyba zaczne pic jakies ziolka nasenne:)

Hej dziewczyny a ja spalam jak dziecko. Juz mi sie chyba nalezalo w koncu. Zasnelam po 20.30 do 6. Jeszcze bym pospala ale czas zaczac dzien. Kaloryfery ruszyly, to dobrze bo wczoraj zrobilo sie zimno. U nas taka byla burza i wichura jak jakis kataklizm. Musze dzis na poczte isc wyslac paczki bo troche sprzedalam na allegro. No ale co zarobilam to wydalam juz :-)

Karpanna- no pewno że Ci sie należało:)

Nulini- to się wytancujesz.

Ja tam za dydkotekami też nie przepadam, ale koncerty uwielbiam.

Miłego dnia

reklama
A ja dyskotek nigdy nie lubilam. Moze ze 3razy w zyciu bylam...

Łooo, ja to UWIELBIAM!!! Przez całe studia niemalże co tydzień chodziłam, później też dość często :-D

AZA, widzisz, to muszę pamiętać, żeby zabrać ze sobą coś na badanie tej glukozy, co by nie paść :baffled: Ale najważniejsze, że masz już za sobą!

karpanna, gratuluję przespanej nocki!!!

jeżyk, ja na koncercie byłam raz w życiu (takim koncercie z prawdziwego zdarzenia, a nie na festynie :-p) i za rok (jeśli będzie w PL) też pojadę! :-D

Jeżyk i inne dziewczyny, które podajecie dzieciom SINUPRET - jak długo???
Jutro będzie już tydzień, katar Młodej odpuszcza, bo da się go wysmarkać (pomijam fakt, że pojawił się dziś kaszel :wściekła/y:), ale nie wiem, czy katar nie wróci, jak odstawię krople :baffled:

Do góry