reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja z chrzestnymi nie mam problemu - mój drugi brat (co prawda żrę się z nim niesamowicie, ale starszy jest chrzestnym Tosi, więc młodszy musi być Gutka :-D) i siostrzenica męża, bo jego siostra jest chrzestną Tosi :-D
Tylko właśnie siostrzenica w chwili chrzcin będzie miała 16 lat i nie wiem, czy tak można :-(
A chrzcić będziemy standardowo w Wielkanoc :-D

Nulini jeśli jest po bierzmowaniu to może.
Ja zostałam chrzestną będąc niepełnoletnia tylko warunkiem było własnie bierzmowanie.

U nas na szczęście jest normalny ksiądz my nie mieliśmy ślubu ani bierzmowania i nie chodzimy do kościola a z chrztem problemu nie było :p mam nadzieje ze teraz tez nie będą robić

Aza, super, ze glukoza wyszla OK!
Karpanna, mam nadzueje, ze juz sie lepiej czujesz.

Dziewczyny, wy juz kupujecie meble DLA dzidziusiow? My nie mamy nic. Zreszta przez pierwszy ROK maly bedzie spal w naszej sypialni, a dopuero potem mu Bede urzadzac pokoik, ktory do tego czasu nam posluzy jako graciarka :) I tak pomalu zaczynam myslec co mu kupic do spania. Czy kupujecie od razu lozeczko, czy NP najpierw kolyske albo koszyk ktore sa tak do 6- MCA? Ja myslalam wlasnie o koszyku zeby postawuc kolo naszego lozka I miec pod reka jak Bede w nocy makeho brac na karmienie. Poradzcie cos

No ja sie martwie ze nam tez jedna komoda na rzeczy mlodego nie starczy :-(

Nulini jesli miala bierzmowanie juz to moze byc chrzestna. M8jego brata chrzestni w dniu chrztu mieli tez po 16 lat. Wazne bycbierzmowanie bylo

Femme dobra jestes ;-)
Jasne ze dam znac :p piki co ciagle szukam :p
Co do chrzestnych ponoc moga byc dwie kobiety z tym ze jedna jes5 chrzestna a druga swiadkiem chrztu. Nie wiem jednak jak ksieza sie na to zapatruja

Ja nie mam pojecia. I moja i Ł sis chca byc chrzestnymi. A na chrzestnego w ogooe nie mamy nikogo

Indi ja od razu lozeczko. Nie szukam dodatkowych kosztow

reklama
Nam się upierali ze musi być baba i dziad na chrzestnych musi być para

A ja kupiłam właśnie polar minky, i jeszcze zaraz bawełnę szarą zamawiam i Oli pościel uszyje, mam super pomysł :)

Do góry