reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezyk niestety kasa nie daje szczescia ale bez niej trudno cokolwiek zdzialac...
Ja jak mieszkalam w kaliszu i wszystko bylo to 15km bylo dla mnie duzo. W sensie jechac do miasta 15km dalej? A po co? A teraz na tej wsi jak siedze to do ina 15km czasem sie trzy razy dziennie jedzie i to zwykly wypad na chwile. Tzn ja statam sie jak najmniej, ale tesciowa autko w gazie wiec czesto jezdza ;-) nasz rumun sporo pali wiec na paliwo bym nke zarobila :p

Laydeek ja przewaznie biore przed snem. Ale nie zawsze. Czasem nke biore dzien a czasdm i 3. Zastamawiam sid tylko czy brak kwasu foliowego przez takie 2dni nic zlego nie zdziala??

Nulini proponuje maly wystrzal pod zusem a drugi pod firma

Agulqa, myślę, że przez dwa dni poziom kwasu drastycznie nie spadnie :-)

Kurde ale mam zgagę, no masakra....

Megami niby tak ale chodzi o to ze w ogole cosziennie nie biore tyl,o tak co drugi dzien. A nie chce dzidzi zaszkodzic :-(

Ł wzial sie za siebie i zaczal biegac, zobaczymy jak dlugo ;-)

Jeżyk 15 km jeszcze spoko, ale my 35 km mamy.
Gosiane teraz mieszkamy w Przeworsku.
Agulqa ja czasem i 3 dni nie biorę i nic się nigdy nie działo.
Oczywiście w każdej ciąży taka zapominalska byłam :/

LayDeek to ja ostatnio zapomniałam, czy sterydy wzięłam! Biorę rano na pół śpiąca i do jedzenia, siedząc w łóżku - no i miałam pół banana, zjadłam go ale za chiny nie wiedziałam, czy samego banana zjadłam czy tabletkę też, to dopiero stresa miałam bo ze sterydami nie można sobie robić przerw :sorry2:

Jutro idę na glukozę, trzymajcie kciuki!

Kochane,
Robiłam dzisiaj badanie krwi i moczu.
Z moczem niby wszystko ok, ale zastanowila mnie jedna pozycja, którą widziałam po raz pierwszy. Mianowicie kryształy szczawianu wapnia czy jakoś tak. I wyszło mi tego jako bardzo liczne. Czy któraś z Was miała z czymś takim doczynienia???
Hemoglobina leci w dół. 3 tyg temu 11,8 dzis juz 11,2.

Byłam dzisiaj u tej mojej promotorki. Nadzwyczaj dobry humor miała. Weszłyśmy we 3 co od roku próbują się obronić i babka stwierdziła, że jak się obronimy to sobie szampana kupi :-p Rzuciła okiem na moją pracę i powiedziała, że powinno być dobrze. Ma się ze mną kontaktować czy mam drukować, czy jakieś jeszcze poprawki za tydzień. Jest nadzieja, że będę się bronić w połowie października.

reklama
Nie bylo mnie chyba 2 dni a tu 30 stron nowych postow ! Chyba nie nadrobie, mam ostatnio bardzo duzo pracy, jeszcze sie teraz troche sprawy ruszyly w sprawie naszego nowego domu. Prosze o kciuki, zeby wszystko sprawnie poszlo. Mam nadzieje czesciej zagladac jak tylko troche sie ogarne.

Do góry