reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini, bo chłopy nie rozumieją, że ny bardziej się martwimy o brak kasy.
Mój Ł tak samo ma.
Ostatnio chodziłam cały weekend struta i myślałam jak tu kasę do banku wpłacić żeby można było też inne rzeczy kupić, a on wielce obrażony był, bo przecież damy rade.
Z jednej strony cieszę się, że tak mówi, ale wkurzam się, że nie rozumie, że ja się po prostu martwię.

A co Ci w zusie powiedzieli?

reklama
U mnie to samo z kasa, np w tym mies przez kupno samochodu jestesmy w d... z kasa a ja tak niecierpie i juz mam stres a moj nie widzi problemu. Oby mial racje :p

Alecta a skad ty dokładnie jestes?

Doggi hehe Ola twoja niezla, ale sobie juz wykombinowala zeby do domu jechać :) fajnie ze tak przezywa. Jaś caly czas pokazuje jak bedzie braciszka lulał. Musze mu inne zajecie znaleźć pomocnicze bo faktycznie bedzie mi go chcial lulac. Aha i zapowiedzial ze on dzidziusiowi nie odda swoich ubranek bo są Jasia. Ciekawe mają dzieci przemyślenia hih nic mu o ubrankach nie mówiliśmy :D

Alecta to u nas wybór większy (miasto 15 tysięczne) piłka nożna, karate, kajakarstwo, wioślarstwo, żeglarstwo ze sportów jest. A tak to szkoła muzyczna i dom kultury gdzie też zajęć sporo. Nawet jest grupa mażoretek;-)

Gosiane
może bobaska mu małego kupcie, żeby miał swoją "dzidzię".

Moja córcia z kolei ostatnio poznała 3miesięczną koleżankę i nei dawała jej spokoju. Całowała, głaskała, przykrywała nóżki pieluszką gdy się rozkopała. Znajomi się śmiali, że dała więcej buziaków Małej niż jej własny brat przez te 3 miesiące (rówieśnik Domi)

U mojej wtedy mającej 2 lata i 3 miesiące córki pomysł z lalką bobaskiem się sprawdził. Biegała z nią, przewijała, karmiła cycem. Może i synek podłapie;-) W sumie później i miśkom zakładała pieluchy itd więc lalka konieczna nie jest.

Aż musiałam sprawdzić co to mażoretki. Nie wiedziałam, że tak się to coś nazywa :-D

Megami ja dowiedziałam się na Dniach Miasta w tym roku jak zapowiadali dziewczynki. Świetnie wyglądały, bo to była taka najmłodsza grupa.

Nulini wspolczuje!!! Wkurzylabym sje na maksa i specjalnie ryczala jeszcze bardziej! Chociaz my za robote mieszkania damu 800zl wiecej niz pierwotna wersja, ale pomaluja nam wszystko. Niestetu ale Lukasz sam nie pomaluje tylu pomieszczen bedac ciagle w pracy, wiec musimy zabulic...

Alecta u mnie to samo. Cos sie wymysli... a ja chodze i sie wkurzam. A propo kasy, problemow z najemcami c.d...

Nulini- przykro mi, że wszystko musi się rozbijać o kasę, że człowiek kombinuje jak głupi, a zawsze coś wylezie. Głowa do góry, pokaż na co Cię stać;)

My już po treningu. Alecta- 15 km to jeszcze nie tak dużo, wiem z doświadczenia:)

reklama
Do góry