reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej

Mąż skręcił resztę mebli i już mamy sypialnię całą skończoną. Jestem bardzo zadowolona;)

Ja małej mam zamiar kupić bobasa na gwiazdkę żeby miała swojego dzidziusia;)

Nulini a jakimś sądem pracy nie można ich postraszyć??

A co się z Nieobecną stało?

LayDeek nie mam pojęcia co to ten szczawian wapnia.
McPearl no to kciuki aby się udało &&&
Ewi Nieobecna jakiś czas temu napisała, że nie będzie się udzielać, bo nie ma czasu.

Zabije kiedyś mojego męża.
Wstaje rano i łazi po całej chałupie w tą i z powrotem.
Hałas tylko robi i mnie budzi, ale przecież o co mi chodzi.
Wrrr!!!!!!

LayDeek Kuknij do google ;-) mi się te szczawiany dobrze nie kojarzą :-(
Maz mi kupił wczoraj syrop *spam* dla ciężarnych i karmiacych także lykam, a młody dalej kaszle więc chyba zostane dziś znowu w domku. Wiem, że ludzie wysyłają dzieciaki w gorszym stanie...gorączki niby nie ma, ale chyba wolę nie ryzykować. .cos myślicie?

Nulini a jakimś sądem pracy nie można ich postraszyć??

W sądzie założyłam sprawę o niewypłacanie wynagrodzenia i jak tylko dostali pismo z terminem rozprawy przelali kasę. A nie wiem, czy tak "błahe" sprawy ZUSu, jak niewysyłanie zwolnień, można załatwiać przez sąd pracy...

McPearl, oby już nic nie kazała zmieniać!!!

alecta, u nas POTWORNIE skrzypi podłoga i mąż zawsze rano staje na tych najbardziej skrzypiących deskach i tańczy specjalnie :baffled:

Otwierają dziś u mnie Auchana (w sensie Auchan przejął Reala i się otwiera :-p), podjadę zobaczyć, czy coś ciekawego rzucą.
Tylko chyba sama, bo do męża się nie odzywam...

Alecta tez mam nadzieje wlasmoe ze nic sie nie stanie bo jednak kwasu juz troche nabralam a w witaminach i tak mam chyba 200% woec powinno byc ok :-)

Laydeek ja nie mam pojecia o co koman. Na pocieszenie powiem Ci ze przedostatnio mialam sporo fosforanow (co oznacza kamice przewodow moczowych) a teraz mialam liczne bakterie. Moj gin powiedzial ze w ciazy tak jest, ze wszystko z kazdym badaniem sie zmienia. No i kazal mi sie nie martwic jesli nic nie boli, nie swedzi i nie piecze. A balterie powiedzial ze bysmy zwalczali gdyby ma dwoch badaniach moczu pod rzad wyszly...

Mcpearl super! Trzymam kciuki by to byl koniec Twojej meczarni!

Indi oczywiscie trzymam kciuki!&&& sama o nie prosilam jeszcze niedawno. Powodzenia!

Ewi czekamy na fotke sypialni w calej okazalosci :-)

Nulini w auchan sa super ubranka dla bobasow i tanie!!! Moze cos znajdziesz ciekawego :-)

reklama
Nulini Auchan to prawie to samo co Real, nawet promocje mają na to samo w tym samym czasie. Fakt, że ciuszków jest więcej i niemowlęcych dziecięcych dużo fajnych w rozsądnych cenach ;-)

Do góry