reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Kasiekz jak tylko zemdlalam skurcze minęły :)

Jezyk nam w przedszkolu pani mówiła ze dziecko ma prawo niewyraźnie mówić do około 4-5 roku życia to jest ich prawo i nie mamy im tego odbierać :p wiec przestałam się martwić ;)

Ola z tym r ma rąk jak jej się chce raczej mówi "l" ale czasem się zapomni i mówi "r" :p

reklama
Doggi ja raczej nie mam problemu by zasnac. No i korzystam bo po porodzie jak Ł pojdzie do pracy to moge miec ciezko sama w domku z takim malenstwem

Sprite zobaczysz co bedzie w szkole. Nasz mlody tak odwala ze szok... lacznie z tym ze nie robi prac domowych bo 'zapomnial zaznaczyc co trzeba zrobic' albo mama od kolezanki w pracy sie dowiaduje ze maja cos przyniesc i sprawdzian jest :p masakra ;-)

Naszemu mlodemu odkad nauczyl sie mowic buzia sie nie zamyka. Przy Robercie nie popelnie tego bledu i nie bede stala nad nim i mowila "kiedy w koncu zaczniesz umiec mowic". Chce sie cieszyc malym dzidziusiem jak najdluzej ;-)

Nulini mysle ze nauczyla sie z potrzeby dogadania z innymi dziecmi ;-)

Doggi, Tosia miała 2 lata i 8 miesięcy i nie mówiła kompletnie nic, oczywiście każdy już się zastanawiał o co chodzi, że prawie trzylatka nie mówi, ale wyszło, że potrzebowała motywacji :-D

jeżyk, o proszę, pocieszyłaś mnie, bo Młoda właśnie mówi "L" zamiast "R" :-D

Matko, jak ja Wam współczuję tych bóli :-(
Mój jedyny ból to brak kondycji :-(

Kurde mnie bolalo 3tyg.temu jak wysprzątalam dom. Nie moglam spac tak rwala. Ale dzis naschylalam sie kąpiac psa i szarpiąc z nim bo chcial uciekac ze teraz umieram...normalnie tak boli ze az lzy mi sie cisna a wstac to taki problem...:/ W ogole az cale spojenie lonowe. Bada boschce nie strasz...mam nadzieje ze minie.

Wspólczuję bóli, masakra
Z r to co najmniej do 6 rz mają czas :-) Moja starsza to znów jak zacznie nawijać to dośc niewyraźnie mówi, trzeba ją spowalniać :-D

Łeeee na samą myśl o jutrzejszej porannej pobudce mi słabo... Odwykłam.

reklama
Do góry