reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta dokladnie. Dlatego uwielbiam swojego malego pasozytka ;-) wiem ze jak juz wyjdzie ze mnie i zaplacze, a za jakis czas usmiechnie sie swiadomke to bede sie rozplywac ;-)

reklama
Żelka- mnie dziś też głowa pobolewa, ale daje radę bez tabletki. Chyba pogoda będzie się zmieniać bo strasznie wieje.

Nulini- szok!!! Weź pozbieraj kumpli i pojedz do tej baby!

Te artykuły to o kant tylka rozbić, mieszają w głowach dziewczynom i tak jak piszecie, co wrazliwsza mama może się podlamac.

Aaaa i czas biegnie zdecydowanie za szybko:)

Za dobrze być nie może

Mam jakieś lejce z ciśnieniem cala się trzęsę. I juz myślałam że rodzę takie skurcze i to parte najpierw mówię "o trzeba na dwójeczke" iść i poszłam jak usiadłam było jeszcze gorzej i oczywiście znów zemdlałam bo dawno nie mdlalam i czuje ze zaraz znów padne bo mi w uszach szumi, głowa pulsuje i straszne dreszcze mam.... Muszę po męża zadzwonić bo zaraz zejde tu

Nulini, chyba bym tam osobiście do tej szefowej sue wybrala na rozmowie! No koszmar! :angry:

Gdyby nie ta odległość, to na pewno bym pojechała :-:)-:)-(

Doggi, mnie też mega słabo, kręci mi się w głowie, żołądek pod gardłem, niby głodna jestem, a na samą myśl o jedzeniu mnie cofa :-(

Poryczałam sobie pół godziny (a dawno tak nie ryczałam, aż się w kiblu zamknęłam, żeby nikt nie słyszał, bo aż się zanosiłam...) i jutro po badaniach idę do ZUSu, spróbuję złapać naczelniczkę od zasiłków (bo dodzwonić się nie mogę) i z nią porozmawiać, co mi radzi.
Najgorsze, że czytałam, że ZUS może obciąć 25% zasiłek za nieterminowe dostarczanie zaświadczeń!!!
Na szczęście ja mam potwierdzenia nadania wszystkich zwolnień...

Dobry :-) my dzisiaj u lekarza na kontroli Nina zdrowa jutro do szkoły jupi :-D

Na zakupach byłam ale nic ciekawego a jak coś fajnego to ceny kosmos bo nowe kolekcję ... jedynie co to Ninie kurtkę na zimę z lumpa za 9zł kupiłam to mi się udało :-D

NULINI - gratuluje zdanego egzaminu zdolniacha :-D :-) ... ja *******e ty się masz z tą pracą...

MCPEARL - &&&& :-)

DOGGI - matko jakie akcję ... mam nadzieje że już lepiej ?

Doggi mam nadzieję, że już lepiej.
Oj Stachu Ci nieźle daje popalić.

Nulini rozumiem Cię.
Ja ostatnio też takiego doła złapałam przez kase, że ryczeć zaczęłam.

Dzisiaj nadzedł ten dzień kiedy mało nie spaliłam się ze wstydu odbierając Tymka.
W ogóle nie słuchał Pani, bił dzieci, rozrzucał zabawki i za kare zamiast bawić się na placu zabaw to siedział na krzesełku.
Mam nadzieję, że to taki jednorazowy incydent z jego strony:baffled:

Doggi daj znac jak sie czujesz, czy przeszlo.

Nulini ja jestem zdania ze czasem trzeba sobie poplakac, tym bardzidj jesli pomaga.

Ja na szczescid czuje sie w miare ok co mie zmienia faktu ze wlasnie sie obudzilam ;-)

Ok, nastraszylam tesciowa teraz mam wyrzuty sumienia :/ tzn mąż zadzwonił do niej co ma mi dać żeby pomóc i ta teraz zestresowana :/ ale w czwartek ma być mój lekarz i juz mnie tesciowa wkręciła na wizytę i nakrxyczala na mnie przy okazji ze jej wcześniej nie mówiłam o tych omdleniach. Wieczorem jak przyjedzie przywieźć Olkę to ma mi ciśnienie zmierzyć.

Nulini dobrze jest sobie poryczec bardxo oczyszczająco działa!

Femme super ze córa zdrowa!

Alecta mi się często zdarzają takie sytuacje w przedszkolu. Tylko u mnie to podwójny wstyd bo dziewczynka a taki bandzior

Agulqa_b ty to masz dobrze z tymi drzemkami :))

reklama
Nulini, ja też jestem zdania, że czasem warto, a nawet trzeba sobie popłakać. po co te wszystkie negatywne emocje trzymać w sobie! także luz! :tak::tak:

Doggi, dajesz radę? edit: doczytałam. ech, dobrze, że masz wsparcie!

alecta, mój syn jest w tym samym wieku i też ma takie akcje. nie wiem, jak na obcą osobę, bo nie chodzi do przedszkola jeszcze, ale widzę, że babci czy dziadkowi robi takie sceny. i mogę tłumaczyć itp. - nie dociera. powie "pepraszam" i za jakiś czas to samo... mam nadzieję, że to chwilowe.

i w ogóle jestem w szoku, bo dopiero co Wam pisałam, że on mało mówi. ja pierdziele :szok::szok:. to jest niemożliwe jak dzieci szybko się rozwijają. nagle okazało się, że młody ma taki zasób słów. zna trójkąty, kwadraty, koale, kameleony itp. itd. i zaczyna mówić zdaniami :-). ja wiem, że niektore dzieci już nawet w wieku 1,5 to potrafia, ale to taka szybka odmiana, że nie umiem wyjść z podziwu :tak::tak:

Do góry