reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej dziewczyny,

Ja niestety nie śpię już od 02:15 :-( Niestety coś te bezsenne noce mi nie przechodzą. najgorsze jest to, że w dzień też nie zasnę :-(

Też mam zamiar biegać na wiosnę :-) Zobaczymy czy się zmobilizuję.

Nulini trzymam kciuki za badania i sprawy w Zusie.

reklama
Elutka jakby biegał regularnie to nie byłoby dużo, a on ma siłownie chodzi, ale biega tylko jak egzaminy są.
Brzuszek też ma spory więc aż tak łatwo mu nie będzie.
Ja.mu powiedziałam, że chyba wolałabym sobie nogę złamać niż te 3 km przebiec, bo bym zdechła tam.

Gosiane zdrówka dla Jasia.

Nulini trzymam kciuki za ZUS &&&&&&&&…

Marcioszek ja tak mialam w tamtej ciąży ze ze spaniem miałam cyrk. Teraz to bym pospala ale z kolei mlody nie daje. Dzisiaj to wogole pol nocy boegalam do niego bo kaszel go budzil.

Dogi haha ;-) dobrze ze sama nie zaczela gotowac :p
A mowisz ze tatus taki pieknis ze tylko lustro mu w glowie?;-)

Alecta co Ty gadasz ze Twok maz takimi rzeczami sie przejmuje?:p

Elutka ojjj ja tez. Planuje zaczac od lutego biegac. Moze wroce do formy sprzed zlamania nogi ;-)

Nulini wez pajde chleba w kiejde i nie padniesz ;-)

Laski czy zamiast glukozy nie moga dac np tabliczki czekolady do zjedzenia? Kurcze przeciez wyszloby na to samo :-(

No to widzę, że wszystkie się ostro bierzemy za siebie na wiosnę :-D
Alecta da jakoś radę :-)
Agulqa w wojsku głupio wf'u nie zdać. .mój też co roku zdaje, ale jest w miarę aktywny w ciągu roku więc nie ma z tym problemu
Gosiane ja chyba będę do parku AWFu sobie biegać ;-)

Elutka z tego co wiem w policji tez sa takie testy i kazdy ma to w dupie :p

Co do brania sie za siebiw to ja musze do sierpnia sie ogarnac, a do powrotu do pracy to juz w ogole...

miłej środy :happy2: co wy spać nie możecie? dużo zdrówka dla chorowitków :happy2: i mnie ból gardła dziś obudził

padłam przed chwilą w Biedrze,byłam po fetę i spotkałam koleżankę co razem chodziłyśmy w ciąży 11 lat temu i gadka szmatka i ja ,że się szykujemy na dzidziusia a ona do mnie -w ciąży jesteś?właśnie miałam mówić,że ślicznie wyglądasz,no to gratuluje i nie domyśliłabym się :-D-a ja przecież mega brzuchol noszę przed sobą ,jedni ludzie nie widzą ciąży inni,że pewnie niedługo rodzę,od czego to zależy?

a wczoraj moje dziecko pierwszy raz "wystawiło" cosik (nóżkę,rączkę) tak konkretnie,że aż się zaśmiałam i wreszcie się obrucił,bo poczułam to wysoko tak 3-4 cm na pępkiem,a do tej pory wiercił się tylko na dole

i blłiśmy wczoraj u Alicji,wynosiłam,wycałowała:-) chociaż prawie cały czas spała ,jest cudna

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry