reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Żelka, dzięki. możesz usunąć. nie ma takich rumieńców. w ogóle ma normalną skórę na twarzy.

Dziewczyny, dziękuję Wam, ale uczucie tej bezradności jest takie dołujące :-(

Megami, wiem, wiem. już chyba wszystkie artykuły w necie o 3dniówce przeczytałam. i myślę, że fakt bycia za granicą powoduje, że martwię się 100% bardziej niż w domu.

reklama
młody wstał. są różowe plamki na brzuchu i klatce piersiowej. za uszami. póki co chyba tylko 2 na plecach. podniosło mnie to na duchu. ale stres o dziecko w brzuchu pozostał choć z całych sił wypieram złe myśli.

bada, dobrze wiedzieć. nawet nie byłam tego świadoma, że coś za darmo ciężarnym się należy. możesz macie jeszcze jakieś inne fajne ciekawostki? :blink:

a ogólnie wizyta u dentysty w ciąży to tylko ze względu na stres jest odradzana (zawsze polecają leczyć zęby przed planowaną ciążą :cool2:)?

Emilchen moje nie wyszly poza dziaslo tzn jedna bo o niej wiem ;-) jest schowana w dziasle i to krzywo. Raz bolala ale lekarz zrobil rowek w dziasle i owinal wokol niej lekarstwo na nitce, na drugi dzien to wyjelam i bolu od teho czasu nie mam. W ogole nie pamietam ze cos bylo nie tak. Bol byl okropny to fakt, ale trwal jeden dzien ;-)

Czy ktoeas z was ma tel na windowsie i korzysta na nim z bb?

reklama
Do góry