Nulini no u mnie też nie było wesoło :/ ząb wyrwany ale ona musiała na ślepo rwac bo prześwietlenie zrobić nie można i nie mogła wyrwać naszarpala się ze mną, okazało się ze mam korzenie powyginane i dlatego ciężko szły. I powiedziała życzeń ząb juz dawno powinien być wyrwany bo on to jedna wielka zaraza ze tam nawet nie było co leczyć bo on tak zorany (wiec ja nie wiem co ta moja dentystka z nim robiła ze nie widziała w jakim on stanie) a ta tylko spojrzała i się skrzywila i odcrazu "przykro mi ale trzeba wyrwać, już dawno trzeba było wyrwać bo jest źle"
No i tak mi rwała ze zemdlalam po wszystkim mimo że ona starała się naprawdę delikatnie to robić, nie dało rady przez te moje korzenie i poza tym mówiła że bardzo długie te korzenie ale zepsute po sam koniuszek. Ja wszydtko widzę ze mam albo za krótkie albo za długie.... Ech generalnie cierpię strasznie pysk boli okropnie w domu zemdlalam jeszcze raz z bólu, wycieńczenia i głodu w końcu nic nie jem od piątku
No i tak mi rwała ze zemdlalam po wszystkim mimo że ona starała się naprawdę delikatnie to robić, nie dało rady przez te moje korzenie i poza tym mówiła że bardzo długie te korzenie ale zepsute po sam koniuszek. Ja wszydtko widzę ze mam albo za krótkie albo za długie.... Ech generalnie cierpię strasznie pysk boli okropnie w domu zemdlalam jeszcze raz z bólu, wycieńczenia i głodu w końcu nic nie jem od piątku