reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dziewxzyny, zycze Wam zeby te bole poszly precz!

A mi dzisiaj przyszedl moj ciazowy journal I zaczynam go uzupelniac. Kiedys go dam nasxemu synkowi, jak sam bedzie oczekiwal dzidziusia :)

Załączniki

• 1410554647116.jpg
    1410554647116.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 31
jeżyk, ja od zarania dziejów mam tak, że jak tylko położę się spać, to w momencie mam nos zatkany i muszę oddychać buzią. Teraz to mi już zwisa, ale jak miałam okres spotykania się z facetami to był koszmar, zawsze musiałam mieć ze sobą na noc Xylorin, bo tak głupio ziajać paszczą kolesiowi całą noc :baffled: Kiedyś miałam robione badanie zatok, ale nic z tym dalej nie robiono... Teraz tego Xylorinu użyłam 2 razy na noc, a ten Sinupret to w kroplach czy drażetkach brać?

Doggi, u dentysty byłam w czwartek i odkąd puściło znieczulenie, to boli, bo głęboko grzebał w tym zębie :-( A do lekarza nie idę, póki mam sam katar i nic ponad to, to walczę domowymi sposobami...

Dobra, idę się szykować na USG :-D Mam nadzieję, że mąż zdąży wrócić z pracy :-p

Nulini powodzenia na usg ;-)
U mnie chorobsko na szczęście się nie rozwinęło. ..uff
Młody wczoraj w żłobku znowu nie spał ale też nie płakał, panie chyba stwierdzily że nie ma sensu go kłaść bo i tak nue zasnie. Siedział, bawił się, czasem leżał :-) w domu był za to strasznie nieznosny z niewyspania...

Nulini i nic nie przeszło? Masakra! Chociaż u mnie dziś tez juz miało być lepiej.... Nie jest, morda jeszcze bardziej napompowana ale przynajmniej w nocy spałam i dopiero o 7 ból mnie obudził

Powodzenia na usg!!!!!!!

Nulini- ja mam w kroplach, bo w razie czego daje dzieciom.

Doggi- polecilabym zatrucie dymem z papieroska, ale w Twoim wypadku niewskazane.

U nas mgła że świata nie widać. Na dodatek szczepienie psa, ale mąż się zaoferował, że to on pojedzie :)

Ostatnia edycja:
Jeżyk ja też zawsze dymem zatruwałam ;-)

Nic mi się nie chce robić.
Męża muszę oddelegować do kuchni żeby śniadanie zrobił, a później na rynek po dynie.
Mieliśmy iść do parku, ale kolega napisał wczoraj żebyśmy wpadli coś chlapnąć tzn mój mąż będzie se chlapał, a ja będę go kontrolować.
Oby ciepło było to dzieciaki będą mógłbym dworzu pobiegać, bo oni w domku mieszkają.
Nawet dobrze mi się dziś spało.
Padłam jak pet chociaż nie miałam za bardzo po czym być zmęczona i w nocy tylko raz na siku się obudziłam :-D

reklama
Nulini & za usg

Ja wczoraj padlam przed 22. Ł wyszedl biegac a ja chyba po 20sec juz spalam. Dzis od rana kreci mi sie w glowie :-( tesciu juz pojechal i przyjedzie dopiero 23 grudnia

Do góry