reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Femme moj tez glownie na dole lub w okolicach pepka. Sliczne lozeczko i komoda no i duzo bajerow jest tam ;-) ja biore biale bo my bedziemy miec meble w sypialni biale z drewnem. Komoda bedzie od naszego zestawu sypialnianego a jak dziec pojdzie do siebie to wtedy chce kupic mu biale mebelki do pokoju wiec bedzie pasic ;-)

Ostatnia edycja:
Famme zdrówka dla Niny ,ja jak Miki choruje idę co kilka dni do szkoły z książkami i pani mi zaznacza co zrobić,żeby nie było za dużo na raz,
A przez Inferno też przebrnąć nie mogłam,okropnie się czyta i nie chce się do niej wracać,inne jego książki uwielbiam

BADA no tak właśnie mam zamiar zrobić ;-) dzisiaj miałam iść ale zamuliłam w poniedziałek wezmę ćwiczenia i będzie nauka w domu :-p ...oo widzisz myślałam że tylko ja jakaś inna z tą książką jestem ;-)

AGULQA - białe śliczne :-) a te meble już nie aktualne :confused2: ja ogólnie mam dostać łóżeczko od koleżanki ale to wyjątkowo mi się spodobało no i cena normalna to bym pewnie się skusiła ;-)

Femme cena faktycznoe taka ze mozna by sie skusic :-) no i ladne byly, ale ja szukam bialego lozeczka by pasowalo u nas a pozniej dziecku tez biale kupie mebelki i tyle ;-)

Femme- zdrowka dla Niny.

Wspolczuje bólu zębów. Mi w ciąży nic się z nimi nie dzieje, w ogóle ostatni raz byłam u dentysty z 10 lat temu

reklama
Do góry