reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Euforia fajnie, że się odezwałaś.
Gratuluję córeczki :-)

Jeny jakiego ja mam lenia.
Jak tak dalej pójdzie to do stycznia nie zrobię nawet 1/3 z tego co sobie zaplanowałam.
Niby mi się spać chce, a jak się położę to mi się odechciewa ehh.
Idę chyba obiad zjeść chociaż głodna za bardzo nie jestem

Wody nie ma w kranie, oczywiście żadnej kartki nie ma że nie będzie.... wrrr Do tego Dominice znowu ząbki idą i marudna że szok. Dałam jej p/bólowy bo wyła i smoczek od butelki gryzła tak, że się zastanawiałam czy nie przegryzie. Ale pocieszam się, że jeszcze tylko 6 zębów i będzie komplet.

Nulini co do terenu to jak mi Ł robi za nawigacje w inie bo dobrze miasta nie znam i pytam prosto czy w lewo to mowi w lewo, ja skrecam a on sie drze na mnie "no przeciez mowilem ci ze w lewo!!!" Badz madry i pisz wiersze. Musze go nauczyc ktora to prawa a ktora lewa reke bo bedzie lipa jak prawka nie zda przez to :p albo ostatnio gdzids jechalismy i bylo rozwidlenie, mozna bylo jechac w lewo lub prawo i to wszystko, pytam gdzie jechac a on ze prosto. No je.blam po prostu :p kocham go za ta niezaradnosc tylko jak przy dwojce dam rade :p

Jezyk jak tez orientacji zz dobrej nie mam, ale nauczulam sie jezdzic samochodem z yanosikiem :p noo i oczywiscie umiem wrocic w miescie do samochodu a to juz cos ;-)

Doggi to dlatego kaza przed ciaza wszystko leczyc... zdrowka i oby bylo lepiej ;-)

Euforia gratki corci i najwaznoejsze ze zerowo rosnie :-)

Susel moj tez potrafi wyjsc bez portfela. Albo organozuje wyjazd na zakupy pt "chodz kochanie cos ci kupie" i przy kasie szuka portfela ktory lezy w domu i zakupy obracaja sie w "chodz kochanoe cos mi kupisz" :p poza tym wspominalam juz ze ostatnio z grzybow wrocil z kilkoma grzybami i bez telefonu? "Ojej kochanie wypadl mi przez ciebie bo nie dzwonilas. Jzkbys dzwonilz to bym slyszal " ;-) ja niedobra baba jestem :p na szczescie telefon to chyba moja druga komorka w zyciu wiec tesciu sie smial ze wart 17zl :p ale mneijsza o to. Jest sierota i tyle, byly tam moje sliczne zdjecia za czasow ciemnych wlosow i 60kg... a teraz dziki pewnie ogladaja i sie smieja :-(

Alecta mnie Robercik uspil. 2h chyba spalam. Snila mi sie poprzednia praca :p

Laydeek a gdzie Ty sie pakujesz bo chyba mi cos umknelo?

Tasia mnie tak z pradem ostatnio zalatwili :-\

A ja zaraz jadę do przedszkola hihi.
Takie rozrywkowe mam życie hehe :p

Tak poważnie to chętnie bym sobie pojechała do Włocławka do rodziny, ale to dla nas za duży koszt, bo samo paliwo w obie strony to już 400 zł :-/

Ach już 15, jeszcze trochę i mąż kończy pracę :-D Choć znając życie pewnie zostanie trochę dłużej...

My właśnie zajadamy placki ziemniaczane z cukinią mniam mniam :-p

reklama
My mieliśmy jechać w październiku na weekend do Krakowa, ale mi się marzy :-(

Laska u mnie na styczniu 2011 wrzuciła (bo dzisiaj cały dzień piszemy o żarciu :-D) i się dosłownie popłakałam ze śmiechu :-D

attachment.php

Do góry