reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta no tak, samo paliwo to juz sporo:-[
Megami dobrze Ci, Ł konczy o 20.30 i prosto do mieszkania pojdziemy zobaczyc efekty wiec ok 21.20 w domku i jutro powtorka

reklama
Hej ... :-( Nina ma zapalenie płuc wprowadzili jej drugi antybiotyk w przyszłym tygodniu nici ze szkoły :sorry: szkoda że pierwszy miesiąc a ona już zaległości będzie miała...

jakoś tak nie mam czasu was na bieżąco śledzić ciągle coś robię jakaś perfekcyjna pani domu mi się wkręciła :-p chodzę sprzątam i gotuje w kółko haha nie poznaje się :-D
Teraz właśnie się pieczę kaczuszka ... :cool2:

Hahahahahhaa dobre jesteście z tym owłosieniem :-D :-D się naśmiałam :-p

AGULQA - o to jak mój wszyscy się śmieją że jak Kuba przychodzi na obiad to musi być ketchup w lodówce :-p :-D

ALECTA - weź mi zapakuj w słoik i wyślij tej zupy :-D :-D jestem bardzo ciekawa jak smakuje :-p Matko jaka śliczna Twoja córcia !!! jakie oczy piękne po Tobie, no szok modelka mała :-) czapka też fajna, a mąż dobry :-D :-D hahahahhahaa dobra ta skarpeta dla męża :-D :-D

NULINI - serniczek z karmelem ... o mamusiu ♥ ! To moja mama jest jak Twój mąż :-D ostatnio była akcja poszukiwawcza bo się na grzybach zgubiła a telefonu nie miała :baffled: :-p ... ja uwielbiam książki Browna ale przez inferno od pół roku jeszcze nie mogę przebrnąć :-D przerwałam w połowie i nie mogę się dalej wkręcić .... nie widzę Twojego zdjęcia :sorry:

JEŻYK - oj ja to i bez ciąży jestem taka zapominalska ... :-p

GOSIA - zdrówka ;-) oj dawno wątróbki nie jadłam... muszę nad tym pomyśleć :-D

MCPEARL - oby nic Cię nie rozłożyło ;-) a na co ty uczulona ?

LAYDEEK - dzięki za linka do mapy :-)

YGGAM - fajnie że w końcu czujesz ruchy :-)

DOGGI - o kurde widzę że nie za ciekawie u Ciebie jeszcze ząb doszedł :sorry: współczuje i ściskam, kuruj się i odpoczywaj ! :-)

EUFORIA - gratuluje córeczki ! :-)

TASIA - mi tak ostatnio prąd odcięli a ja bez prądu ciepłej wody nie mam :confused2: jakoś przetrwacie te zęby ;-) u nas udało się bezboleśnie ciekawe jak będzie teraz ...

No przebrnęłam :-D
Widzę że dzisiaj nie tylko ja u dentysty byłam :-p u mnie na szczęście bezboleśnie no i na NFZ więc zrobić zęba za free to już coś :cool2::cool2:

Ja się wykończę. Pół mordy mi spuchlo wyglądam jak chomik i jak bolało tak boli nadal ;( ja pierdziu za co?!

Dobre chociaż to, że tesciowa jak zobaczyła jak mi pięknie spuchlo to postanowiła zabrać Ole na weekend do siebie żeby ten stan zapalny w spokoju mi minął.

Femme lepiej zeby w domku zostala a zaleglosci nadrobi. Madra dziewczynka jest na pewno :-) mam nadzieje ze choroba szybko ustapi
Femme macie bojler do wody? Jesli tak daj rady jak korzystac by super rachunkow nie nabic, my bedziemy tak miec a ja w zyciu tak nie mialam i zastanawiam sie jak to rozwiazac by bylo tanio ;-)

femme, jak się wczuwasz w perfekcyjną panią domu, to wpadnij do mnie ogarnąć! :-D Biedna Ninka, zdrówka dla niej!!! :-(

Doggi, witaj w klubie!!! Mnie ból już tak promieniuje, że pół ryja mnie boli, ale tabletę chcę wziąć dopiero na noc :-( Masakra, nadal mam nadzieję, że to boli od grzebania, a nie jakiś stan zapalny :-(

NULINI - spoko za kawałek sernika :-D szkoda że tak daleko ;-)

A jeszcze miałam pytać czy wy czujecie ruchy u góry ? (albo czułyście w okolicach 20 tygodnia) bo ja tylko na dole i się zastanawiam czy to normalne .... ;-)

Pewnie dziecko lubi taką pozycję :-D Czuję i u góry i na dole więc wyjątkowy wiercipięta.

Ja dziś ogarnęłam trochę kuchnię, kupiłam inną suszarkę do naczyń, miałam plastikową - syf że szkoda gadać, doszorować nie szło.

reklama
Do góry