reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Obejrzałam Gesslerke i nabrałam ochoty na hamburgera :) w przyszłym tyg podjade do tej knajpy, bo to niedaleko :) Wołowinę kupowali w miejscu gdzie zawsze kupuje mięso :)))

Weszłam teraz na wagę i co widzę??? + 4 kg!!! Nie tylam prawie w ogóle a teraz idzie... Załamka!

reklama
Hey, przepraszam, że mało się udzielam ale nie mam jak przy teściowej posiedzieć przy kompie :) Teraz od 3 spać nie mogę a wczoraj od 4 się męczyłam. Byłam wczoraj na grzybach i nogi całe mnie rwą.

Bada ja jak zwróciłam glukozę to musiałam przyjść jeszcze raz bo wynik byłby zs niski. Poza tym absolutny zakaz wychodzenia co by glukozy nie spalić zbyt szybko. Dziwnie, że Ci nie kazali powtórzyć. Jak coś to cytryna do glukozy pomaga.

Ostatnia edycja:
Witam z rana.

Dzis piefwszy raz wstalam w nocy siusiu bo juz wytrzymac nie moglam ;-)

Alecta u mniemten czas gdy brzuch wszysyko zaslania trwa juz,od dwoch wizyt. Do tego jeszcze buty nie chca sie zakladac ;-)

Laydeek blagam, coz to jest 4kg przy moich 8 :p

Witam piątkowo :happy: u nas pada i mgła taka,że nic nie widać
Aza piłam tą glukozę z cytryną i nawet pięknie weszła,może masz racje,że gdybym nie szła nigdzie to by było ok.,albo gdybym mogła czymś zagryść:-pa swoją drogą od kąt jesteś na styczniówkach tesciowa już któryś raz przyjechała,czyli lubi u was gościć :-D

zdrówka dla przeziębionych:happy: moi chłopcy też wstali zasmarkani:-p

Bada hehe... masz rację :))) Teściowa przyjeżdża do nas tak raz na 1,5 miesiąca i siedzi tydzień albo dwa. Ona sama mieszka więc z nudów przyjeżdża. Najgorsze, że całymi dniami ogląda Dlaczego ja itp. seriale bleee... Przypomniałam sobie, gdzie panorama sypialni? :))) Już remont całkiem skończyliście?

dla mnie nie całkiem ,bo nie mam nowych mebli,ale to dopiero tak w połowie listopada :-pteraz stoją dwie komody ,2 pufy i wygląda to byle jak niestety :tak:;-) i nawet tam nie lubię leżeć ,tyle co śpie,ale pewnie jak będzie Gniewko to to się zmieni :-)

Jezuuu jak ten mój mąż mnie denerwujeee!!!!

Raz go wysłałam żeby dzieciaki odebrał i oczywiście wczoraj nie widział dwóch wielkich kartek, że grupa 5 latków ma przynieść różne pudełka, bo będą robić z nich samochody.
Kartka normalnie po oczach bije jak sie do przedszkola wchodzi, a oczywiście ten głąb jej nie widział i teraz będzie dzieciak siedział jak inni będą robić, no chyba że się ktoś z nią podzieli.
I oczywiscie jeszcze obrażony, bo o co ja mam pretensje.
A najlepsze jest to, że jakby na tej kartce było zdjęcie schabowego z piwem to na bank by zauważył:wściekła/y:

reklama
Dobre alecta :-D
mój mąż nawet się wczoraj trochę do mnie odzywał i powiedział,że o tą 3 klasowa sie wściekł z troski o mnie(myślał by kto) bo w ciązy jestem itp.,za to dał mi trylogię Igrzysk śmierci-do tych kwiatów rocznicowych (swoją drogą tak myślała,że książkę dostane,bo wszyscy wiedzą ,ze dużo czytam)

Do góry