reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa, a o remoncie to Ty mi nawet nic nie mów...
U nas dopiero co był, a już by się koleny przydał, bo Ł oczywiście wielu rzeczy nie zauważał typu nierówności na ścianach...
Jak wejdziesz do Tymka pokoju czy na przedpokój to na pierwszy rzut oka wszystko pięknie, ale ja jestem taka, że dla mnie liczą się szczegóły i jak coś zauważam to mnie zaraz szlag trafia.

U nas dzisiaj ładnie słonko świeci, ale wiatr jest dość chłodny.
Mam nadzieję, że deszcze szybko nie wrócą.

reklama
Alecta mam to samo. Albo robie dobrze albo wcale. Dlatego my zdecydowalismy sie zaplacic zeby bylo ok. A w sumie mega drogo koles nie wzial biorac pod uwage to jak sciany wygladaly po zdjeciu yapet...

Alecta, super ubranko :)

Agulqa, Twoj chyba ma ciazowy mozg zamuast Ciebie :)

Wcxoraj pod wuecxor mnie zlapal taki bol brzucha jak na okres. Nie wiem co to bylo, ale przez to mialam schuze ze co cgwila latalam do kibla sprawdzac czy mi krew nie leci :(
Poza tym maly sie wierci. Dziwbe uczucue, takie jakby tiki nerwowe w brzuchu. Macie tak?

Indi ojjjj tak :-D z objawow ciazowych ja mam apetyt i tyje a Ł ma skleroze ciazowa, szaleja mu hormony, tyje bardziej ode mnie, lapie dola bez powodu i generalnie nie ma pojecia o bozym swiecie :p
Co do wiercenia to tez mam. Jak ma czkawke chyba. Regularnie w jednym miejscu tak brzuch skacze ze szok ;-)

reklama
Do góry