reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

A ja jestem wściekła, jakiś chory dzień.
Najpierw szykowałam się na trening z Cypkiem i pomyliłam godziny i okazało się, że nie mam już po co jechać, bo właśnie trwa i zanim dotrzemy to będzie prawie koniec. Potem przegapiłam kacpra wywiadówkę. No wrrrrr:angry::angry::angry:

reklama
Nulini Ty mozesz czuc sie winna Twoj sernik bedzie mi sie snil:-) !

Najprościej zrobić i zaspokoić zachciankę :-D:-D:-D

emilchen, matko, błagam, zamień się :-( Ja przez nudy w domu i wszawą pogodę nie myślę o niczym innym, tylko o żarciu, zwariować idzie!!!

kasiekz, o mniam :-D Albo chałka z miodem, jeszcze większe mniam :-D

jeżyk,
ja notorycznie o wszystkim zapominam, dlatego zmotałam sobie kalendarz osobny, mam na widoku i pozaznaczane WSZYSTKO co istotne :-( Nawet, że jutro w przedszkolu Dzień Zabawki, bo głowy nie mam do niczego :-(

Fuck... Musiałam wziąć Ibuprom, bo ząb napiep.rza
baffled5wh.gif

Mam tylko nadzieję, że to po grzebaniu w nim, a nie, że jest do robienia od nowa
baffled5wh.gif

nulini- u nas też jutro dzień zabawki:tak::tak:
Ja zeby pamiętać to mam obklejoną lodówkę karteczkami i oprócz tego wisi wielki kalendarz w korytarzu gdzie wszystko pisze. Po prostu godziny mi się poprzestawiały, no ktoś zegarki zaczarował:baffled:

Alecta czapa super! A cora chyba do Ciebie podobna co?;-)

A mi nie chce sie jesc :p jadlam ok 18.30 zupke ogorkowa

Robert zaczal juz fikac. Az mi podbrzusze skacze. Dzis zmowu mialam kilka bolesnych skurczy

Jezyk raz nie zawsze. Nic sie nie martw. Najlepszym sie zdarza :-)

A co to dzien zabawki?

Nulini ja to moge jedynie do cukierni poleciec:-) nie wychodza mi ciasta na max a sernik dobry to sztuka:-)

Jezyk ja kiedys wszystko pamietalam, a teraz od tygodnia kupuje miete:-) bo zapominam po co poszlam do sklepu:-)

Mniam mniam chalka z dzemem i kakao:-) pychota:-) albo lepiej z moja marmolada sliwkowa:-)

A ja się z mężem poznałam na 18stce koleżanek. Ja byłam zaproszona do jednej on do drugiej. A najśmieszniejsze jest to, że zaprosił mnie na swoją studniówkę po 10 min znajomości:-D A ślub wzięliśmy po 7 latach, bo studiowaliśmy dziennie w innych miastach.

Przez 24h napisałyście 11 stron, większość o jedzeniu:-D

reklama
Tasia oj tam o jedzeniu :p
Ciąża to jedyny moment kiedy można sobie pozwolić na jedzenie bez większych ograniczeń ;-)

W ogóle niedawno miałam prawie stan przedzawałowy.
Wychodzę z kąpieli, kapie się, a tu widzę krew.
Zdębiałam cała, ale po chwili oprzytomniałam i skojarzyłam, że przecież przy goleniu się lekko zacięłam.
Kamień spadł mi z serca.
Zaczyna się okres kiedy brzuch wszystko zasłania.

Do góry