reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini to wpadaj, bo ja jutro chyba znowu będę robić
Spoko, wezmę ze sobą sernik, bo tak mnie nosiło, że znowu robię z karmelkiem
bada m.
Fanka BB :)
alecta śliczna czapka,a właścicielka jeszcze ładniejsza :-)
ja nie lubię imbiru i gałki,więc mówię nie zupie dyniowej
ja nie lubię imbiru i gałki,więc mówię nie zupie dyniowej
kasiekz
Alecta wow!
Susel moja tez mala. Dwa lata skonczone a 92/98 w czym 92 w wiekszosci idealne. Nie ma po kim rosnąc
Ja tez w urzedzie pracowalam. Liczą wszystkie dodatki, nagrody, wczasy pod gruszą i sumują dzieki czemu mialam wiecej kasy a wiec ide na caly rok. Zresztą ze swoją dwulatką jestem w domu non stop i kocham to Jak mlody bedzie mial 1,5r. to pomysle o zlobku bo mam trzy pod nosem.
Susel moja tez mala. Dwa lata skonczone a 92/98 w czym 92 w wiekszosci idealne. Nie ma po kim rosnąc
Ja tez w urzedzie pracowalam. Liczą wszystkie dodatki, nagrody, wczasy pod gruszą i sumują dzieki czemu mialam wiecej kasy a wiec ide na caly rok. Zresztą ze swoją dwulatką jestem w domu non stop i kocham to Jak mlody bedzie mial 1,5r. to pomysle o zlobku bo mam trzy pod nosem.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, no i wiadomo, po kim Nikolka odziedziczyła urodę A czapaja cudna, ja bym dodała jeszcze długaśne pompony-warkocze, żeby lekko czapę na uszy naciągały
Słodki Jezu, umarłam z rozkoszy...
Mój tata zerwał się z kanapy jak tylko usłyszał, że piekarnik zamykam i stał nade mną jak karmel nakładałam, aż w końcu zeżarł gorące prosto z blachy
Jedyny, który docenia mój serniczek
Słodki Jezu, umarłam z rozkoszy...
Mój tata zerwał się z kanapy jak tylko usłyszał, że piekarnik zamykam i stał nade mną jak karmel nakładałam, aż w końcu zeżarł gorące prosto z blachy
Jedyny, który docenia mój serniczek
reklama
kasiekz
Alecta scierasz je i maka plus jajko jak na ziemniaczane?