reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja będę w domu 6 miesięcy maks więc za 100%. A potem mała do żłobka, tak jak Nina. Nawet nie chodzi o kasę, ja się po prostu nie nadaję do siedzenia w domu i tyle.
To moja Nina widzę najmniejsza- ponad 3,5 roku a dopiero nosi 98-104 ubranka.
Ewi- getry ciążowe ja ostatnio kupiłam na Ekskluzywna.pl , takie najtańsze za 14.90 z firmy Gabriela. Wczoraj mi przyszły, bardzo fajne, właśnie takie grubsze rajstopy bez stóp i mają fajny pas na brzuszek.
Ja w końcu wczoraj dostałam wypłatę więc mogę zaszaleć- zamówiłam już sobie wodę toaletowa i tusz do rzęs, bo dawno mi się pokończyły.
Moja Nina to na jakąś artystkę wyrośnie, wczoraj przez 90 minut siedziała na zajęciach plastycznych po południu i zrobiła mega super obrazek- ja bym takich pięknych rybek nie namalowała.
Życzę zdrowia chorowitkom:-)

reklama
Suseł no nie wiem czy Twoja Nina najmniejsza.
Nikola za miesiąc 5 lat kończy i powoli ze 104 wyrasta.
No, ale ona to taki patyczak typowy heh

Ewi dokladmie tak samo podchodze, caly rok, urlop a pozniej trzeba bedzie ogarnac to jakos :-)

Emilchen mi tez kilka stowek mniej wyjdzie ale bedziemy kombinowac by bylo ok. Wole byc w domu z bobasem, poswiecic mu czas i nadrobic swieta z rodzina bo nie pamietam juz takich

Alecta jabtez zawsze wszystko dla wszystkich a ostatnio tak pomyslalam gdzie w tym wszystkim czas i sily by cos dla siebie zrobic? I niestety ucxe sie asertywnosci i odmawiania po to bym tez miala cos z zycia
Ja tez wole sama widziec co dziecko robi itp ale mi wychowawczy tez sie nue nalezy a z pracy nie zrezygnuje na pewno...

Suseł dzięki, 10 min wcześniej kupiłam na ale gro. Zobaczymy co to przyjdzie. Zawsze mam z tym problem bo mam 175cm i do najchudszych nie należę.

Nulini Ty to mnie rozbrajasz :) mój na szczęście mało owłosiony. Nie lubię buszu fujj;)

Nulini Ty to mnie rozbrajasz :) mój na szczęście mało owłosiony. Nie lubię buszu fujj;)

A mnie tym mama za młodu zaraziła, jak byłam w gimnazjum to też uważałam busz za fuuuuj, a teraz, oj, kolanka miękną :-D
I jak tak pomyślę, to większość moich facetów miała bujne owłosienie na klacie, tylko mąż łysol :-D

Wyszedł mi taki krem z dyni, że zaraz orgazmu dostanę :-D
Zrobiłam cały gar, a już na dnie tylko trochę zostało i tak myślę jak to zjeść zanim wyprzedzi mnie mąż :-D

reklama
Mój mąż na szczęście nie grzeszy bujnym owłosieniem hehehe :-D Brak drugiego dania zauważyłby przed podaniem pierwszego i... nie lubi dyni :confused: Cóż począć, a też mi się gotować nie chce... Coś tam mu na szybko zrobię :-D

Do góry