reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

agulqa wiem, że w przyszłym roku wymagany jest wkład własny. My dopiero w przyszłym roku będziemy wszystko załatwiać bo mieszkanie, które chcemy jest właśnie w budowie. Znamy developera, który buduje i cena jest bardzo atrakcyjna jak na rynek pierwotny i osiedle, które wybraliśmy. Do tego możemy zdecydować gdzie mają być ścianki działowe, kontakty, gniazdka i wszystkie kable do oświetlenia. Chcemy też skorzystać z MDM. Nie ukrywam, że cały czas mam w głowie fakt, że mam umowę do końca kwietnia. Niby dyrektorka zapewniała mnie, że będzie przedłużona ale póki nie będę miała tego na papierze to nie mam pewności.

Co do osoby przy porodzie- mój Małż się nadaję, ale myślę żeby poprosić kogoś jeszcze w razie gdyby jemu się nie udało dotrzeć na czas.

reklama
Marcioszek jak Wam odpowiada to najwazniejsze. My jakos deweloperom nie ufamy i wolimy rynek wtorny poki co. A mojego kumpla brat wzial kredyt na mieszkanie tez mdm i najlepsze ze bank mu mowil ze na remont tez dostanie a teraz sie okazalo ze na remont nie dostal. Mieszkanie juz do splacania jest, czynsz do placenia a oni nie moga tam mieszkac bo nie majz za co nawet kuchni i lazienki zrobic...

Mój mąż się przy porodzie sprawdził, chociaż pola do popisu nie miał, bo wszystko szybko i bezproblemowo :-D
A za drugą rękę trzymała mnie babcia, która na dobrą sprawę mnie wychowała, bo mieszkałam z nią do 7r.ż. :-D
Ale ona to pediatra, opanowana, spokojna, rzeczowa ;-)

Alecta współczuję straty zderzaka

Doggi noo... Na poczcie dobrze mają, koleżanka pracowała i rewelka... Tez mi się wydaje ze dziewczynka ;-)

Co do czesania dziewczynek polecam szczotkę tangle tezzel czy jakoś tak ;-) ja sobie bez niej długich włosów nie wyobrażam :-D

Emilchen o kurcze... Współczuję nocnych przygód dobrze ze sama nie byłaś ja bym chyba zawału dostała ja dałam jedna paczkę wiorek z lidla chyba

Tasia o kurde to nie za ciekawa noc :-/ zdrówka i mam nadzieje ze dzisiaj będzie lepiej

Mcpearl :-o :-/ o kurde chyba przebiłas wszystkich :-/ współczuję i zdrówka dla babci

Agulqa o kurde... To się znajoma nameczyla :-/ kurde takie sprzęty mają a jeszcze takie gafy robią :angry:

Ja w nocy rodziłam i w sumie nie narzekam :p ogólnie nie było źle ten by mógł być tez taki...

Młoda zachwycona szkoła :-) wiec ja też szczęśliwa :-)

Jutro na 8 bez auta... Ciężko będzie ruszyć tylek :p 3majcie kciuki żeby pogoda była :-D

Hahaha teraz jak zatwierdziłam posta widzę ze 4 razy zaczynałam od o kurde :p :-D nie za ciekawy dzień był :-D

Nulini moja babcia tez mnie wychowywala i moglaby byc ale schorowana juz i sam dojazd tyle km bylby dla niej klopotem :-(

Femme najlepsze ze mowili jej ciagle ze mlody standardowy tzn ok 3500g gdzies im 1200 umknelo...

Femme gratulacje dla Ninki. Super, że jej się podoba.

Dominika zasnęła, właściwie to chciała już iść spać od 16, więc i tak ładnie ją przetrzymałam. Ja też idę odpocząć, bo po nieprzespanej nocy jestem wykończona, a pewnie dziś będzie podobnie.

Femme super ze córcia zadowolona :)

Nulini mój się sprawdził bo miałam na kogo krzyczeć żeby wziął się w garść nic mi tak nie pomaga jak pokrzyczec trochę na ludzi :)

u mnie trafili-szacowali,że Antoś będzie miał 3750,miał 3800 ,a z Mikołajem wagi nie podali tylko pomacali brzuch i powiedzieli,że rzadko się to zdarza (mówią że kolejne będzie większe od pierwszego),ale 2 dziecko będzie mniejsze niż pierwsze i tak było -Miki ważył 3500

agulqa w pierwszej ciąży spałam na okrągło,tylko głowę przyłożyłam :tak: i była zdrowa jak koń :-D

reklama
Do góry