reklama
P
Pustiszi
Gość
Kaha171 - mam usg 26 nie mogę się doczekać.
Mi lekarka powiedziała że jeżeli nic się nie dzieje po współżyciu to ok, gorzej jak będzie plamienie itp. Odrazu zrezygnować u mnie nic się złego nie dzieje ale przyznam że ograniczam do minimum bo sie poprostu boję.
Udało mi się zrobić suwaczek i teraz kto ma rację ?? Przyznam jestem w ogromnym szoku !! Wg. Lekarza jestem w 10 tc i 5 dzień a suwaczek ukazał:
przecież wyjde z siebie stane obok...
Co do pichcenia ja dzisiaj zamierzam zrobić naleśniki ze szpinakiem i serem i zapiec i sosik mniaam
Mi lekarka powiedziała że jeżeli nic się nie dzieje po współżyciu to ok, gorzej jak będzie plamienie itp. Odrazu zrezygnować u mnie nic się złego nie dzieje ale przyznam że ograniczam do minimum bo sie poprostu boję.
Udało mi się zrobić suwaczek i teraz kto ma rację ?? Przyznam jestem w ogromnym szoku !! Wg. Lekarza jestem w 10 tc i 5 dzień a suwaczek ukazał:
przecież wyjde z siebie stane obok...
Co do pichcenia ja dzisiaj zamierzam zrobić naleśniki ze szpinakiem i serem i zapiec i sosik mniaam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
Pustiszi
Gość
Pustiszi jaki ser dajesz do tych nalesnikow?
używałam z serkiem feta teraz juz nie bo nie można czytałam, tydzień temu spróbowałam ze śmietanowym w kostce ale nie mogłam przełknąć nie pasował. A teraz kupuje taki podobny do podlaskiego ale żółty wydaje mi się ze lepszy nawet od fety najważniejsze żeby nie był oszukany bo jak się troszkę podgrzeje to zamienia się w olej a ten mój a'la podlaski super się ciągnie
justynaj
Fanka BB :)
A to pierwsze slysze, ze sera feta nie mozna jesc. Ja to chyba bardziej wyluzowana jestem bo i sushi jem szynke parmenska i codziennie zapijam mdlosci cola(1 puszka) zreszta konsultowalam z lekarzem. Karmilam piersia tez wszystko jadlam i dziecko zdrowe jak ryba, a jak bym sie mojej mamy sluchala to zostalabym jakas cierpietnica ktora ciagle musi sobie wszystkiego odmawaic bo albo ciaza albo karmienie i tak w kolko;-)
z kolei jestem przeciwna nawet odrobinie alkoholu w ciazy i wszelkiego rodzaju chemii,czyli np.farbowaniu wlosow na poczatku czy wdychaniu farb,paleniu papierosow,itd.ale kazdy podchodzi do tego inaczej, wiec chyba nie ma wogole o czym dyskutowac.
To tak ogolnie Pustiszi nie do Ciebie osobiscie:-)
szkoda,ze moj nie lubi szpinaku, bo chyba z 8 lat temu jadlam wlasnie takie nalesniki ze szpinakiem i feta.pycha!i chyba zrobie je tylko dla siebie, bo corka niestety tez nie lubi,aj oni nie wiedza co dobre...
a zapomnialam sie pochwalic, dzis drugi dzien bez karmienia. Mala nawet nie protestowala za mocno.obudzila sie tylko raz i ma sie bardzo dobrze. Prawie nieodczuwalnie to przebiega, a moj organizm bedzie mial wiecej energii dla dzidziusia:-)
z kolei jestem przeciwna nawet odrobinie alkoholu w ciazy i wszelkiego rodzaju chemii,czyli np.farbowaniu wlosow na poczatku czy wdychaniu farb,paleniu papierosow,itd.ale kazdy podchodzi do tego inaczej, wiec chyba nie ma wogole o czym dyskutowac.
To tak ogolnie Pustiszi nie do Ciebie osobiscie:-)
szkoda,ze moj nie lubi szpinaku, bo chyba z 8 lat temu jadlam wlasnie takie nalesniki ze szpinakiem i feta.pycha!i chyba zrobie je tylko dla siebie, bo corka niestety tez nie lubi,aj oni nie wiedza co dobre...
a zapomnialam sie pochwalic, dzis drugi dzien bez karmienia. Mala nawet nie protestowala za mocno.obudzila sie tylko raz i ma sie bardzo dobrze. Prawie nieodczuwalnie to przebiega, a moj organizm bedzie mial wiecej energii dla dzidziusia:-)
Anisen
kochamy Cię mocno
sery feta są z pasteryzowanego mleka. Pierwszy raz słyszę ze nie wolno. Ja robię z bryndzą )
No ja właśnie też czytałam, że sery można, o ile są z mleka pasteryzowanego, nawet w zeszłą niedzielę robiliśmy lasagne ze szpinakiem, mozarellą i fetą, a raczej serem typu feta z firmy na M.
Inna rzecz, że w końcu mi nie podeszła i właściwie nie jadłam...
Inna rzecz, że w końcu mi nie podeszła i właściwie nie jadłam...
Anisen
kochamy Cię mocno
ja za sałatkę z rukolą, serem fetą, oliwkami i sosem miodowo- limonkowym dala bym sie dziś posiekać
reklama
Pustiszi - a kiedy miałas ostatni miesiączkę? Mi też ten suwaczek pokazuje 10 tydzień, ale od miesiączki. A od zapłodnienia to jakoś 8 będzie Dziwne, że lekarka aż tak Ci wyprzedziła ciążę. Ja korzystam sobie z takiego kalkulatora: Termin porodu - Wiek dziecka - Ci